سلام مجدد
میبینم که بحث سیاسی شد
من بارها در بحث هایی که شده در انجمن های مختلف ریشه این مشکلات و اختلاف حقوق ها در ایران و غرب رو گفتم و اون چیزی نیست به جز "عدم وجود کپی رایت" در ایران. مطمئنا اگه چیزی به معنای حقوق تولید کننده در ایران وجود داشت ، هم برنامه نویس ها حقوق واقعیشون رو دریافت میکردند و هم شرکتها به راحتی توان پرداخت این حقوق رو داشتند. به نظر من اگه ایران از ابتدا کپی رایت رو اجرا میکرد ، ما در حال حاضر در ایران شرکتهایی در حد و اندازه های ماکروسافت داشتیم ولی افسوس که هم ملت شریف و هم مسئولین شریف فقط جلوی پاشون رو میبینند.
مورد دیگه عدم حمایت دولت از شرکتهای تازه تاسیس هست که موجب میشه 90درصد شرکتها بعد از یکی دو سال فعالیت و خرج تمام سرمایه و احتمالا با کلی بدهی از هم پاشیده بشوند. فشار بیمه و مالیات در بدو تاسیس شرکتها واقعا زیاد است.
اما در مورد استخدام به نظر من فرقی بین مشهد و اصفهان نیست ، تفاوت در برخورد شما و توقعاتتون هست.
اول چند مورد کلی رو بگم :
1- طبق تجربه در مشاغل مختلفی که یا خودم داشتم یا اطرافیانم : خانم ها با حقوق کمتر کار بهتری رو ارائه میکنند و تعهد بیشتری هم دارند (البته همیشه استثناء هم وجود داره) . حالا شما اگه بتونید خانمی رو با حقوق و مزایای خوب استخدام کنید مطمئنا شرایط خیلی بهتری خواهید داشت. یادم رفت اینم بگم که ما توی آگهی فقط خانم میخواستیم.
2- در مقابل گزینه بالا باید بگم تعداد آقایون متخصص خیلی بیشتر از خانم هاست ولی به همون میزان توقع مزایای بیشتری هم دارند.
3- معمولا آقایون متخصص پر از ایده یا در برخی موارد تخیل هستند و به شرکت شما وفادار نمیشوند . تجربه ای کسب میکنند و یا خودشون کار مشابهی رو شروع میکنند یا به دنبال کار بهتری خواهند بود و تنها با حقوق خیلی بالا میتونید این افراد رو وفادار کنید. همانطور که دوستان در بالا گفتند ، کسی که تخصص کاملی داشته باشه با این حقوقها کار نمیکنه و در واقع اصلا بیکار نمیمونه که بخواد دنبال کار بگرده مگر اینکه تازه شروع به کار کرده باشه و به دنبال کسب تجربه باشه.
با توجه به این موارد ، از نظر من شما باید دنبال یک خانم نه چندان حرفه ای باشید و خودتون اون رو حرفه ای کنید.
اگه کار این متخصص که قصد استخدامش رو دارید ، پایه کار شماست و از ارکان محسوب میشه ، توصیه میکنم به نحوی در سود کل شریکش کنید. من اگه در زمینه ای تخصص داشته باشم ، ترجیح میدم با حقوق کم شروع کنم و شریک باشم تا اینکه یه حقوق ثابت مثلا 1 تومن با پورسانت کم دریافت کنم.
موفق باشید