-
September 18th, 2015, 13:32
verify دیتاسنتر leaseweb
سلام من سفارشی رو میخواستم پرداخت کنم بعد گفت که با تلفن شما تماس میگیریم برای verify !
من حساب به نام خودم ندارم میخوام با استفاده از سایت های خدمات ارزی پرداخت کنم مشکلی پیش نخواهد امد؟
دوستانی که در این رابطه تجربه دارند ممنون میشم در اختیارم بگذارند.
-
-
September 18th, 2015 13:32
# ADS
-
September 18th, 2015, 13:44
عضو دائم
پاسخ : verify دیتاسنتر leaseweb
برای اولین خرید تمامی موارد چک می شوند ؛ در صورتی که پرداخت کننده مدارک در اختیار شما نمیگذارد ؛ یک حساب پی پال خودتون باز کنید یا با کریدت کارت خرید کنید .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2015, 13:49
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
برای اولین خرید تمامی موارد چک می شوند ؛ در صورتی که پرداخت کننده مدارک در اختیار شما نمیگذارد ؛ یک حساب پی پال خودتون باز کنید یا با کریدت کارت خرید کنید .
چه مواردی رو چک میکنند ؟ برای دیتاسنتر hetzner هم به همین شکل هست؟
-
-
September 18th, 2015, 13:51
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ali8014
چه مواردی رو چک میکنند ؟ برای دیتاسنتر hetzner هم به همین شکل هست؟
در لیز وب ؛ تماس تلفنی میگیرند ؛ پاسپورت ؛ اسکن کریدت کارت؛ یا استیت مینت بانکی کارت؛ اطلاعات پی پال شخص با اطلاعات حساب در لیز وب ؛ ادرس ؛ شماره تلفن ...........
هتزنر تماس تلفنی ندارد ؛ یا تا کنون بنده ندیدم داشته باشد ؛ تنها پاسپورت با یک قبض دریافت میکنند و حساب را اکتیو میکنند ؛ مشکلی هم در رابطه با پرداخت با حساب پی پال واسط وجود ندارد .
-
-
September 18th, 2015, 13:56
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در لیز وب ؛ تماس تلفنی میگیرند ؛ پاسپورت ؛ اسکن کریدت کارت؛ یا استیت مینت بانکی کارت؛ اطلاعات پی پال شخص با اطلاعات حساب در لیز وب ؛ ادرس ؛ شماره تلفن ...........
هتزنر تماس تلفنی ندارد ؛ یا تا کنون بنده ندیدم داشته باشد ؛ تنها پاسپورت با یک قبض دریافت میکنند و حساب را اکتیو میکنند ؛ مشکلی هم در رابطه با پرداخت با حساب پی پال واسط وجود ندارد .
کسی هست که پرداخت ارزی برای من بکنه با همه این تاییدیه ها؟
-
-
September 18th, 2015, 13:57
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ali8014
کسی هست که پرداخت ارزی برای من بکنه با همه این تاییدیه ها؟
کمتر افرادی پیدا می شوند که مدارک در اختیار شما بگذارند ؛ یا اگر بشوند درخواست هزینه های بالا میکنند .
بهترین راه باز کردن یک پی پال و یک کریدت کارت به اسم خوده شما هست .
-
-
September 18th, 2015, 13:59
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کمتر افرادی پیدا می شوند که مدارک در اختیار شما بگذارند ؛ یا اگر بشوند درخواست هزینه های بالا میکنند .
بهترین راه باز کردن یک پی پال و یک کریدت کارت به اسم خوده شما هست .
هزینه باز کردن پی پال هم بالاست .. اگر سایت واسط ایرانی هم باشه که قیمت مناسب برای وی پی اس های leaseweb بده من مشکلی ندارم
-
-
September 18th, 2015, 14:01
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ali8014
هزینه باز کردن پی پال هم بالاست .. اگر سایت واسط ایرانی هم باشه که قیمت مناسب برای وی پی اس های leaseweb بده من مشکلی ندارم
میتونید درخواست خرید vps از لیز وب در بخش درخواست تاپیک باز کنید ؛ برای چنین موردی اصلا برای شما به صرف نیست که مستقیم با لیز وب بخواید در ارتباط باشید .
-
-
September 18th, 2015, 14:02
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
میتونید درخواست خرید vps از لیز وب در بخش درخواست تاپیک باز کنید ؛ برای چنین موردی اصلا برای شما به صرف نیست که مستقیم با لیز وب بخواید در ارتباط باشید .
اوکی ممنون . برای تاییدیه های hetzner چطور؟ اونارو واسطه ها انجام میدند؟
-
-
September 18th, 2015, 14:04
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ali8014
اوکی ممنون . برای تاییدیه های hetzner چطور؟ اونارو واسطه ها انجام میدند؟
تاییده خاصی ندارد ؛ اما ممکن هست اکانت شما را هتزنر اکتیو نکند ؛
قبض تلفن یا ... و پاسپورت رو بفرستید ببنید نتیجه چی میشه .
ارادت .
-