نوشته اصلی توسط
JeyServer
جدای تمامی حرف هایی که گفته شده، شما فکر کردی من وزیر ارتباطاتم؟(که البته اگرم بودم بازم کاری از دستم برنمیومد!)
با توجه به وضعیت کشور، شرایط از دست یکی دو نفر کاملا خارج شده و مسئولیت روی دوش همه است.
تقصیر من یا شما نیست که خونه شده 300 میلیون که طرف بعد از N سال کار کردن بتونه یدونه نقلیشو بخره!
بله ما میتونیم حقوق ها رو افزایش بدیم ولی به شرطی که اصلا کاری صورت بگیره
شما الان نگاه کنید، چندتا شرکت متخصص هاستینگ داریم واقعا؟ به 10 تا هم نمیرسند که واقعا میانگین رضایت مشتری ها رو مثبت کنند.
چرا؟چون افرادی مثل بعضی از دوستان خودشون رو اینقدر بالا بردن که نه کار درستو حسابی گیر خودشون اومده و نه مفید برای بقیه واقع شدند، در نتیجه شرکت های تازه تاسیس مثل ما به افراد معمولی (و یا پایین تر از معمولی) راضی شدند که کارشون رو راه بندازند.
آقا برید سر کار، یه مدت سختی بکشید، اونوقت ببینید که شرکت داره پیشرفت میکنه و قطعا حقوق شما هم افزایش پیدا میکنه.
شما دوتا شرکت دیجی کالا و اینتورک رو مثال زدید، اصلا این شرکت ها کارشون بر پایه هاستینگ و برنامه نویسی نیست.سود هایی که این دوتا شرکت بصورت مستقیم از مشتری بدست میارند رو اصلا نمیتونید با صنف ما مقایسه کرد، چطور انتظار مقایسه دستمزد هارو دارید؟
-----------
شما دارید اروپا رو با ایران مقایسه میکنید؟خوبه منم پرایدو با پورشه مقایسه کنم؟
چیه غرب با ایران یکسان هست که توی این مورد باشه؟
آخه یه حرفی بزنید که بشه خوند و نخندید(و گریه نکرد!)