سلام قربان بله ایمیل به شما ارسال شده یک ساعت پیش سرور برای شما تحویل شده ولی سایت بالا نیست ( به علت تغییراتکه داریم مجدد whmcs نصب میکنیم ) لطفا به من پیام بدین در یاهو یا ایمیلتون بفرمایید مجدد براتون ارسال کنم
- - - Updated - - -
یک بار سرور سفارش داده بودین سرور اشکال پیدا کرد وجه به حسابتون برگشت داده شد
بار دوم بدون هماهنگی همین صاحب تاپیک متاسفانه خود سر از شما سفارش گرفتن و از قرار معلوم خودتون فرمودین هزینه کانفیگ هم دادین و اونو هم به من اطلاع ندادن و بعد از بحث با من سرور شمارو دلت کردن و بنده رو هم تهدید کردن که حالا خودت باید جواب مشتری رو بدی و و من به خاطر اینکه موظف هستم درست رفتار کنم از آقای جواد عزتی سرور تهیه کردم چون اون کانفیگ رو نداشتم و به شما ایمیل زدم الان هم فکر میکنم مجدد ایمیلتون رو چک کردین و دیدین که ارسال شده
باز هم اگر مورد حل نشده بروزرسانی کنید
- - - Updated - - -
شماره کارت به نام آقای راد مبلغ 11 هزار تومان
شماره کارت :XXXX XXXX XXXX 6304
پیگیری : 838892
شماره کارت به نام آقای شاد مبلغ 7 هزار تومان
شماره کارت :XXXX XXXX XXXX 5470
پیگیری : 838915
حساب های دیگر دوستان دیروز واریز شده است
یادآوری میکنم بنده در اسرع وقت مبالغ را برگشت زده ام و تاخیر از بابت شماره کارت اولی (سیستم بانکی) که بعد از دریافت شماره کارت واریز انجام گردید و دومی هم 8 یا 9 ساعت قبل شماره کارت دادن و بعد واریز را بنده نیم ساعت پیش انجام دادم
==========================
دوستانی به مانند آقایان عزتی و مالکی فعال در انجمن میدونن بنده خودم دارای سایت دیگه ای هستم اما متاسفانه با یک انتخاب اشتباه یک سایت جدید باهمکاری آقای محمد دهقانی راه اندازی کردیم که نتیجه این شد . این تجربه باعث شد که من به هیچ وجه مبنای اعتمادم رو حرف های دیگران قرار ندم و اگر قرار بر همکاری باشه حتما باید قراردادی بین افراد همکار نوشته بشه تا وقتی مشکلی پیش میاد اینطوری میدون رو حداقل خالی نکنن چه برسه به این موضوع که آلوده به دروغ گویی و خیانت نیز شد
من از همه دوستانی که از ما سرویس تهیه کردن عذر خواهی میکنم و اعلام میکنم اگر چنانچه باز نارضایتی دارن و مشکلی در واریز ها بوده همین جا اعلام کنن چون خدارو شکر به وظایف خودم آشنا هستم و میدونم که باید حق خوری نکرد و به فروش و خریدار احترام قائل بود
با تشکر