-
September 16th, 2014, 11:03
عضو جدید
❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
ویرایش توسط larsa.soft : April 9th, 2015 در ساعت 10:10
دلیل: افزوده شدن دامین جدید
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2014 11:03
# ADS
-
March 25th, 2015, 23:59
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
دامین های زیر به فروش میرسد:
IranServ.Org
ChatKade.Net
09127715330
لطفا فقط اس ام اس بدید
-
-
April 9th, 2015, 10:05
عضو جدید
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥

نوشته اصلی توسط
ircmemo
دامین های زیر به فروش میرسد:
IranServ.Org
ChatKade.Net
09127715330
لطفا فقط اس ام اس بدید
مرسی از اسپم زدنتون
-
-
September 13th, 2015, 23:35
سلام
پنل
http://portal.larsaweb.com
بالا نمیاد
آدرس جدید دارید بدید
-
-
September 14th, 2015, 19:35
عضو جدید
با سلام تو
my.larsa.ir
تیکت کنید براتون ارسال میشه
-
-
September 19th, 2015, 15:54
عضو جدید
اصلا متوجه نشدم الان داخل سایتتون ک هیچ اسمی از فروش دامنه نیست
قیمتارو کجا زدید ؟
لینک های پست اول رو درست کنید
-
-
September 25th, 2015, 17:11
جناب فرشيد قنبري عزيز...
شما چرا به تيكت هايي كه در سايت my.larsa.ir
براي شما ارسال كردم پاسخ نميديد؟؟
چرا لينك پنل دامين هايي كه از شما خريداري كردم با نام كاربري و رمز ورود خودم وارد پنل نميشه؟؟
چرا ريكاوري پسورد لينكي كه دادين كار نميكنه؟؟
چرا بعد از گذشت 5 روز هنوز به تيكت بنده پاسخ نداديد؟؟
چرا يكي از دامين هاي بنده رو از پنل دامينم انتقال دادين و به نام يكي از پرسنل پشتيبانيتون ثبت كردين؟؟
از شما حداقل انتظاري كه ميره اينه كه صادق باشين و پاسخ گوي اعتماد ما باشين..!!
كه البته با گذشت 6 ماه و اينكه نمايندگي شما از resello گرفته شده و ديگه نميتونيد ثبت بكنيد
و به احتمال زياد دسترسي به پنل دامين هاي ثبت شده هم ندارين و مارو سركار گذاشتين..!!
به تمامي دوستاني كه از ايشون دامين تهيه كردن توصيه ميكنم اگر دسترسي به پنلشون رو دارن
هرچه سريعتر دامينشون رو يه يك سرويس دهنده معتبر و قابل اطمينان انتقال بدن..!!
از شما جناب قنبري انتظار دارم هرچه سريعتر به بنده دسترسي به پنل دامين هايي كه از شما خريداري كردم رو بدين
درغير اين صورت شما كلاه بردار هستين و از طريق مراحع قانوني و قضايي پيگير خواهم شد..!!
- - - Updated - - -
دوست عزيز iwpanel
بنده هنوز طبق قوانين انجمن نميتونم پيغام خصوصي ارسال بكنم
جواب شمارو همين جا ميدم
مشكل بنده هميني هست كه قبلا گفتم من از ايشون 8 ماه قبل دامين خريداري كردم و اوايل هيج مشكلي نبود
ولي بعداز گذشت چند ماه پرتال و سايتي كه سرويس دامين ميدادن بسته شدو الان هم ايشون ميگن براي دسترسي به پنل دامين
تيكت ارسال بكنيد و بنده تيكت ارسال كردم و لينك پنل دامين برام ارسال كردن ولي نميتونم وارد پنل بشم درصورتي كه هم نام كاربري و هم رمز ورود
درست هستن و اطمينان كامل دارم با اين حال ريكاوري پسورد رو زدم ولي هيچ ايميل ركاوري ارسال نميشه..مجدد تيكت فرستادم و اين مشكل رو مطرح كردم
ولي ايشون بعداز گذشت چندين روز هنوز پاسخگوي تيكت نيستند و علاوه براون يكي از دامين هاي بنده انتقال داده شده و به نام يكي از پرسنل پشتيباني
ايشون ثبت شده و بنده از اين انتقال هيچ اطلاعي نداشتم حالا فرض ميكنيم دليل خوبي داشتن ولي حداقل ايملي برام ميفرستادن..!!
چنانچه شما يا ديگر دوستان ايشون رو ميشناسيد يا درتماس هستيد لطفا اين موضوع رو بهشون اطلاع بديد و باييند پاسخگو باشند..!!
ویرایش توسط omid33 : September 25th, 2015 در ساعت 15:17
-
-
September 25th, 2015, 18:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omid33
دوست عزيز
iwpanel
بنده هنوز طبق قوانين انجمن نميتونم پيغام خصوصي ارسال بكنم
جواب شمارو همين جا ميدم
...
ایشوم تا جایی که من خبر دارم هر از گاهی میرن خارج از کشور شاید الان هم همینه ودسترسی ندارندیه چند روزی هم صبور باشید شاید اومدن اگه هم تمایل داشتید با ایمیل بنده در ارتباط باشید شاید توی نحوه وارد شدن به اکانت مشکل دارید تا راهنمایی کنم
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید