اولا درخواست ندادید سوال کردیدمن درخواست اکانت تست داده بودم ولی هیچ خبری نیست !!!![]()
ثانیا گفتم که رو این سیستم همچین چیزی ارائه نمیشه اگه بخوای باید اطلاعات بدید واستون ردیف کنیم .
و ضمنا سرور USAدرخواست زیاد بوده الان منابع در دسترس نیست ! حالا اگه میخواین اطلاعات سرویس رو اعلام کنید ( رم : هارد : و ... و کل نرم افزار هایی که قراره روش نصب بشه ! ) ما تا عصر انشاالله مشکل منابع رو حل میکنیم و تا شب هم درخواست های سرور آمریکا رو پاسخ میدیم .
پست 3 :
سرور اروپا کسی نمیخواد ؟ !!!اگه خواستید مشخصات سروری که میخواین رو بگین تا قیمت بهتون بدم
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
سلام اقا مورد سرور USA هم حل شد الان کسی درخواستی داشته باشه بگه تا بدم خدمتش ! ( Windows Or Microtic )
پلن 1 هم که فرمودید من فعلا واستون OK می کنم اومدید اعلام کنید مشخصات رو پ خ کنم ! تا یکی دو ساعت دیگه آماده تحویل هست

درخواست زیاد بوده الان منابع در دسترس نیست ! حالا اگه میخواین اطلاعات سرویس رو اعلام کنید ( رم : هارد : و ... و کل نرم افزار هایی که قراره روش نصب بشه ! ) ما تا عصر انشاالله مشکل منابع رو حل میکنیم و تا شب هم درخواست های سرور آمریکا رو پاسخ میدیم .