نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی هلند 512مگابایت رم فقط 9900 تومان ماهیانه ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    271
    تشکر تشکر شده 
    537
    تشکر شده در
    398 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی هلند 512مگابایت رم فقط 9900 تومان ماهیانه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط salmonfish نمایش پست ها
    ** هشدار **

دوستان متاسفانه من بدون اینکه اینجا عضو باشم از طریق لینک این تاپیک وارد سایتشون شدم . اول من اکانت نداشتم به من گفتن واریز کن حسابم . پول رو واریز کردم گفتن باید اکانت بسازی تا سرویست فعال شه . اکانت ساختم گفتن باید تیکت بدی سرویست فعال شه . تیکت دادم گفتن باید ارسال سفارش کنید که سرویست فعال شه از آخرم گفتن باید شماره تلفن و نام و نام خانوادگی تون رو وارد کنید به طور کامل تا سرویس فعال شه وگرنه فعال نمیکنم . بعدم که گفتم پولم رو برگشت بزن به همون حسابی که برات ریخته میگه نمیزنم باید اسکن کارت ملی بدی تا برگشت بزنم . متاسفانه وب هاستینگ تاک نظارتی روی این وب سایت ها نداره و ایشون معلوم نیست برای چی اطلاعات شخصی دیگران و اسکن کارت ملی شون رو میخواد . در هر حال من اولین روز کاری شکایتم رو به پلیس فتا میبرم که چرا باید ایشون اسکن کارت ملی من رو بگیره و پولم رو برگشت بزنه.

این هشدار من در مورد تجربم با این فروشنده
    ضمن عرض ادب و احترام مجدد

1- در هیچ کجای دنیا به فردی که اطلاعات کاربریش تحت هیچ شرایطی به سامان نیست سرویس دهی انجام نمیشه. شما اگه مشخصاتتون رو بدرستی حتی بعد از تذکر گفته شده در سایت وارد میکردید ما سرویس دهیمون رو به شما مثل باقی مشتریان انجام میدادیم. آیا من به شما اگه شماره حسابی میدادم که اسمش a and (مثل خودتان) بود آیا هزینه واریز میکردید؟

2- درج مشخصات صحیح از الزامات کار هست و این احترام به خودتان و سرویس دهنده می باشد.

3- آیا شما میتوانید ثابت کنید که کارت واریز شده متعلق به خودتان بوده است ؟! و مشکلی در آن وجود ندارد؟ علت دریافت مشخصات نیز برای بازگشت وجه به همین دلیل هست

4- ما حتی به شما یک فرجه دادیم که مشخصات خود را تصحیح کنید. آیا درج نام و نام خانوادگی در سایت بدون هیچ مدرک نیز خلاف قوانین هست؟ جز اینکه شما یک مشکلی داشته باشید؟!

5- تمامی تیکت های شما موجود هست . و در صورتی که دوستان بخواهند بر روی تاپیک قرار میگیرد که آیا حق با سرویس دهنده ست یا خیر!!

6- نام و نام خانوادگی معرف شماست نه اطلاعات شخصی شما

7- راه حل بهتری به شما داده شد که یا مشخصات خود را تصحیح کنید یا مدرک شناسایی با درج اینکه این کارت صرفا جهت ارائه به نوین سرور میباشد و هیچگونه اعتبار دیگری ندارد برای ما ارسال کنید. همچنان هم اعلام میکنیم با درج مشخصات صحیح به خود و سرویس دهنده احترام بگذارید.

8- بوی نیو یوزر به مشام میرسه... بهتر بود با یوزر خودتون میومدید. شایدم .................
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط peym@n نمایش پست ها
    درود
    در مورد اینکه اسکن کارت ملی شما رو میخواد کاملا حق با شماست
    ولی اگه موقع عضویت یا موقع سفارش گزینه قبول کردن شرایط استفاده از آن سرویس را زده باشید و در آن شرایط در صورتی که ذکر شده باشد در صورت وجود هر گونه مشکل ارسال اسکن کارت ملی ضروری میباشد باید ارسال کنید چون موقع عضو شدن و یا سفارش شما آن قوانین را پذیرفته ایید(قابل ذکر هست عرض کردم اگر این گزینه فعال باشد)
    الحمدالله که کار شما رو به خوبی و روند زود انجام دادن
    موفق باشید
    ضمن تشکر از حضور شما . لازم به ذکر است بدلیل عدم درج صحیح مشخصات کاربر در وب سایت.سرویس دهی به ایشان انجام نپذیرفت. و به ایشان اعلام گردید تا مشخصات خود را تصحیح نمایند. ولی بدلیل امتناع از این موضوع تا زمانی که هویت ایشان با مشخصات حساب واریزی صحیح نباشد نمیتونیم هزینه رو عودت بدیم. بدلیل اینکه ***ی از کارت های شتابی به وفور دیده و گزارش شده که میبایست هویت ایشان با کارت واریزی یکسان باشد. همچنین این راه حل که میتوانند اسکن کارت بانکی خود را هم برای ما ارسال کنند ولی متاسفانه از این موضوع هم امتناع شده. شما جای ما باشید چه فکری میکنید؟
    ویرایش توسط Ramin : September 11th, 2015 در ساعت 15:09 دلیل: حذف نقل قول lejeuner

2. تعداد تشکر ها از Dictator_ به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)