سلام یک دامین .این دارم 1 ماه دیگر تی تاریخ مثلا !!! 1394/7/1 آزاد میشه خوب الان میخوام بدونم دقیق از چه تاریخی میشه ثبتش کرد؟ چه ساعتی ؟ از دستم رفته الان یک ساله قلفه ولی زده تاریخ فلان آزاد میشه البته هنوز تو مشخصات به نام خودمه!!![]()
سلام یک دامین .این دارم 1 ماه دیگر تی تاریخ مثلا !!! 1394/7/1 آزاد میشه خوب الان میخوام بدونم دقیق از چه تاریخی میشه ثبتش کرد؟ چه ساعتی ؟ از دستم رفته الان یک ساله قلفه ولی زده تاریخ فلان آزاد میشه البته هنوز تو مشخصات به نام خودمه!!![]()
پسوند دامنه چیه؟
معمولا بین 15 تا 30 روز نهایتن اگه شخص تمدید نکنه ازاد میشه.
هاست اشتراکی , ای دی یاهو : salarkhairkhah , تلفن تماس : 09207001891
نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت, معدن و تجارت , هاست پر بازدید + 1ماه تخفیف 90 درصدی.
جواب های خیلی کامل بودن ماشالله !!! خوب متوجه نشدید قابلیت تمیدید نداره برای من الان نزدیک به یک ساله قلفه و نمیتونم تمدیدش کنم یعنی تمدیدش نکردم از دسترسم خارج شده و نوشته مثال 30 روز دیگر آزاد میشود ساعتش رو کسی میدونه همین ساعت رو بکین کافیه! دامین .in
دوست عزیز خب باید بگید چه آدرس دامینی هست ! ملت از کجا بفهمن چه دامینی مدنظر شماست !
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
دامینت رو بگو
یا حداقل اطلاعات کاملو بذار ...
Registrar Status
و
Expire Date
والا اگه ملت پست رو کامل بخونن و اسپم نکنند میدونند چه پسوندی هست!
(سلام یک دامین .این دارم 1 ماه دیگر تی تاریخ مثلا !!! 1394/7/1 آزاد میشه خوب الان میخوام بدونم دقیق از چه تاریخی میشه ثبتش کرد؟ چه ساعتی ؟ از دستم رفته الان یک ساله قلفه ولی زده تاریخ فلان آزاد میشه البته هنوز تو مشخصات به نام خودمه!! )
- - - Updated - - -
خوب نمیشه که اسم دامین رو بزارم ! میشه؟ ا پسوند .in ! فقط میخوام بدونم زده تاریخ 1394/07/07 مثلا آزاد میشه ساعت چند آزاد میشه همین!
اگه ساعت ایران باشه که هر موقعه وارد 1394/07/07 شیم ازاد میشه که معمولا ساعت 12 شب وارد روز بعد میشیم اگه ساعت خارج باشه دیگه نمیدونیم کی وارد روز بعد میشن
و مگه میشه دامنه نشه تمدید کرد اگه خواستید ادرس دامنه برام خصوصی کنید از یه سایت چک کنم میشه تمدید کرد یا نه
ویرایش توسط m2020k2012 : September 11th, 2015 در ساعت 03:41
ببینید توضیحات اینجا کمکتون میکنه
https://kb.hostcontrol.com/.in
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)