-
September 9th, 2015, 02:50
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی ایران

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
در صورت خرید سرور کانفیگو انجام میدید ؟ تضمین میدید که اتک از خارج رو سرور تاثیری نداشته باشه ؟
من حرفی که میزنم بر اساس تستی هست که خودم کردم با 1 2 تا سرور خارج مشکلی نیست ولی اینکه طرف پنل داشته باشه با 10 20 تا سرور بزنه خوب 100 % نمیشه کلا پورت هر دیتاسنتری باشه دان میشه مثل آسیاتک که تجربه داشتیم با 300 مگ اتک دان شده
-
تعداد تشکر ها از TheEnnd به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2015 02:50
# ADS
-
September 9th, 2015, 02:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
TheEnnd
من حرفی که میزنم بر اساس تستی هست که خودم کردم با 1 2 تا سرور خارج مشکلی نیست ولی اینکه طرف پنل داشته باشه با 10 20 تا سرور بزنه خوب 100 % نمیشه کلا پورت هر دیتاسنتری باشه دان میشه مثل آسیاتک که تجربه داشتیم با 300 مگ اتک دان شده
بله پنل ها که حق با شماست اونا اکثر سرور هارو دان میکنه ، اگه یک آیپی جهت تست داشته باشید برای این مورد من میتونم تست کنم راحت خودم و بهتون بگم که جواب میده یا نه
-
-
September 9th, 2015, 03:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
بله پنل ها که حق با شماست اونا اکثر سرور هارو دان میکنه ، اگه یک آیپی جهت تست داشته باشید برای این مورد من میتونم تست کنم راحت خودم و بهتون بگم که جواب میده یا نه
برای اتک مثلا 1 2 تا آیپی یا پنل؟
-
-
September 9th, 2015, 03:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
TheEnnd
برای اتک مثلا 1 2 تا آیپی یا پنل؟
1 آیپی اونم تایم کوتاه فقط جهت تست سرور
-
-
September 9th, 2015, 03:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
پ.خ شد
-
-
September 9th, 2015, 03:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
شما اگر توانایی جلوگیری بیش از 5 گیگ اتک رو داشتید به ایشون آفر بدید.
اگر دوست دارید برای مقابله 100٪ مخصوصا برای کانتر گلوبال با این اتک ها بدون هیچ فایروالی حتی با 100 گیگ پورت مقابله کنید با من در تماس باشید
آی دی استیم : https://steamcommunity.com/id/alphajoker//
با دریافت هزینه انجام میشه
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
تعداد تشکر ها از Zimaserver به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2015, 03:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Zimaserver
شما اگر توانایی جلوگیری بیش از 5 گیگ اتک رو داشتید به ایشون آفر بدید.
اگر دوست دارید برای مقابله 100٪ مخصوصا برای کانتر گلوبال با این اتک ها بدون هیچ فایروالی حتی با 100 گیگ پورت مقابله کنید با من در تماس باشید
آی دی استیم :
https://steamcommunity.com/id/alphajoker//
با دریافت هزینه انجام میشه
بنده استیم ندارم اگه آیدی یاهو پ خ کنید یا شماره تماس ممنون میشم
-
-
September 9th, 2015, 03:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
بنده استیم ندارم اگه آیدی یاهو پ خ کنید یا شماره تماس ممنون میشم
شماره : 09367770951
یاهو : doctor.alpha@yahoo.com
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
-
September 9th, 2015, 13:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
با سلام
دوستان سرور مجازی اینترنت ایران میخواستم فقط میخوام آنتی اتک باشه و آنتی دیداس سخت افزاری داشته باشه و در صورت حمله سریع بتونه آیپیو بلاک کنه
یا اینکه اگر دوستان راهکاری بتونند ارائه بدهند که با بلاک کردن آیپی اکثر کشور های خارجی بشه جلو حملرو گرفت مشکلی نیست سرورو خریداری میکنم کانفیگشو انجام بدن.
سیستم عامل ویندوزی باشه بهتره
با تشـــکر
واقع بین باشیم.
چنین آفری نمی توانید پیدا کنید اما با استفاده از نرم افزارها می توانید جلوی این مورد را تا حدی کاهش دهید.
چه پلنی نیاز دارید ؟
در بستر اینترانت با ترافیک نامحدود و تست می توانیم ارایه دهیم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-