-
September 8th, 2015, 23:24
عضو جدید
پاسخ : در خواست سرور مجازی ایران (ویژه)
آفر جدید ما در انجمن
با منابع کاملا اختصاصی
لینک
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
تعداد تشکر ها از Zimaserver به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2015 23:24
# ADS
-
September 9th, 2015, 02:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام و درود
سرور مجازی ایران رم 4 گیگ برای گیم سرور و به سفارش یکی از دوستان بنده لازم داریم که دارای مشخصات زیر باشد.
رم : 2 تا 4
سی : پی یو : 2.5 گیگاهرتز
هارد : 50 گیگ
پهنای باند : 100 گیگ
فایروال سخت افزاری : مقاوم در برابر حملات 1-2 گیگابیت لایه 4 (DDOS)
نکته خیلی مهم اینه که حتما اینترنت باشه و دارای فایروال سخت افزاری باشه . در برابر حملات 1 گیگابیت لایه 4 ایستادگی کنه . حدود 3 ماه پیش همین دوست بنده بدلیل همین حملات ddos مجبور شد دیگه سروری تهیه نکنه.
دوستان در همین تایپیک افرها را ذکر کنند تا بنده لینک افرهای مناسب رو برای بررسی به دوستمان ارسال کنم.
هزینه هم مناسب با درخواست داده شده باشه.
استفاده از اینترنت هم برای دسترسی سرور به مستر سرور اصلی استیم و اجرای سرور های اورجینال تا اونجا که اطلاع دارم بنده.
سلام
دوست عزیز با این حچم اتک بهتر هست سرور اختصاصی تهیه کنید
چون با یک سرور مجازی قطعا سرویس دهنده رو به مشکل خواهید انداخت
اگر میزان بودجه رو بالاتر ببرید افرهای خوبی میتونیم تقدیمتون کنیم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2015, 02:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام و درود
سرور مجازی ایران رم 4 گیگ برای گیم سرور و به سفارش یکی از دوستان بنده لازم داریم که دارای مشخصات زیر باشد.
نکته خیلی مهم اینه که حتما اینترنت باشه و دارای فایروال سخت افزاری باشه . در برابر حملات 1 گیگابیت لایه 4 ایستادگی کنه . حدود 3 ماه پیش همین دوست بنده بدلیل همین حملات ddos مجبور شد دیگه سروری تهیه نکنه.
دوستان در همین تایپیک افرها را ذکر کنند تا بنده لینک افرهای مناسب رو برای بررسی به دوستمان ارسال کنم.
استفاده از اینترنت هم برای دسترسی سرور به مستر سرور اصلی استیم و اجرای سرور های اورجینال تا اونجا که اطلاع دارم بنده.
نام گیم مورد نظرتون رو میگید؟
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
تعداد تشکر ها از Zimaserver به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2015, 13:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام و درود
چنین آفری نمی توانید پیدا کنید اما با استفاده از نرم افزارها می توانید جلوی این مورد را تا حدی کاهش دهید.
امکان افزایش ترافیک وجود دارد.
تست ارایه می شود.
Pars-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 180 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.5 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 149 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید