نوشته اصلی توسط
SaeedGh
Ali Reza جان مطمئنی که شعور سنجت رو سر و ته نگرفتی! چون مدیر کل MybbHelp بنده خدا در اون تاپیک هیچ مطلبی ننوشته! :دی
ارسال اول رو شما نوشتی.
ارسال دوم رو من نوشتم و نظرم رو مطرح کردم (با کنایه نوشتم "جالبه" اما توهینی نکردم. چون جدا از اینکه شایستهاش بودی یا نه، این کار در شان من و کاربران اون انجمن نبود).
ارسال سوم رو به این دلیل نوشتم که ارسال قبلیم ثبت نشده بود. بعداً متوجه شدم که ارسالها نیاز به تایید مدیریت دارند. چون Tab های زیادی رو باز کرده بودم و همزمان کارهای دیگهای انجام میدادم متوجه این موضوع نشده بودم.
ارسالهای بعدی رو دوستان ۳ و ۵ ارسالی شما نوشتهاند. ساعت درج ارسالها (6:11 ، 6:13 ، 7:04) نشون میده که کاملاً اتفاقی تاپیک رو پیدا کردند و نظرشون رو نوشتند!! اون کاربرها جزو کاربرهای اخراج شده MybbHelp هستند و البته این باعث خوشحالی ماست (هرکی نوشتههاشون رو بخونه متوجه میشه چرا!).
نمیدونم این همه تقلا برای چیه! باور کن اگه مدیر MyBB.com هم باشی کسی اهمیت نمیده و حتی اگه اهمیت هم بده تاثیری روی زندگیت نداره. کاربرای اینجا چه گناهی دارند که مجبورند اینجور تاپیکها رو تحمل کنند؟! به نظر من اگه اینجا آزادی بیان وجود داره فحاشی و بیاحترامی معنایی نداره. شما نوشتی سایتت خیلی در جهان محبوب شده و من به وارز بودن سایت اشاره کردم چون معمولاً محبوبیت سایتهای وارز مثل محبوبیت سایتهای غیر اخلاقی چندان جای افتخار نداره (حداقل برای من). شما اگه میخوای کار وارز انجام بدی اما در عین حال اینطور وانمود کنی که برای یک نرمافزار متنباز فعالیت سازندهای انجام دادی مشکل خواهی داشت. چون حتی اگه من هم شفافسازی نکنم (یا به قول شما تاپیکهات رو خراب نکنم) یکی دیگه به کاربرا اطلاع میده. اگه اطلاع رسانی نشه حق اونهایی که فعالیت سالمی انجام میدند ضایع میشه.