جان ؟ دو ماه ؟؟!! 19 میلیون ؟ :دی
عزیز شما ظاهرا تو توهم شدیدی زندگی می کنید ... من شما رو اصلا نمی شناسم اما بعد پیامی که تو یاهو دادید سرچ کردم راجب حرفتون با بچه هامون و پیام های یاهو اسکایپ رو هم از هیستوری خوندم تا حدی ....
اولا دوست عزیز کسی که شما رو دو ماه یا بیشتر دوند شرکت دیگه ای بود که لازم نمی بینم اسمش رو بیارم ... که اون زمان هر روز زنگ میزدید به بچه های ما و پشت اون شرکت بد و بیرا می گفتید ...
شما زمانی که با یکی از همکار های ما صحبت کردید یک زمان 2 روزه خواستید همه چی براتون اماده بشه ... که همکارم گفت من نمی خوام حرفم دو تا بشه و دروغ بگم چون یک سری کار ها، دست برنامه نویس هست و کاری که دست خودم نباشه نمی تونم زمان دقیق بگم اما قول 7 یا 10 روزه به شما داد ....
قیمت هم با شما طی کردند اون زمان 4 میلیون تومان ....
و از اون جا که شما ظاهرا عادت داشتید به زرنگ بازی ، از یک طرف با آقای تاجدینی صحبت می کردید از یک طرف با اقای خلیلی و حرف هایی رو از دهن اقای خلیلی به اقای تاجدینی میزدید که شرایط رو برای خودتون خوب کنید و قیمت رو پایین بیارید در حالی که اصلا اقای خلیلی همچین حرف هایی به شما نزده بود ....
و وقتی بچه های ما دیدند شما ادم صاف و صادقی نیستید به شما گفتند که ما با همچین ادمی کار نمی کنیم که به شما ظاهرا این حرف خیلی فشار اورده بود ، زمانی که دیدید زرنگ بازیتون جواب نداده ....
بعدش رفتید با شریک سوم ما صحبت کردید و می خواستید یک سری حرف ها رو هم از طرف ما و خودتون به خورد ایشون بدید که ایشون هم خیلی مودبانه اومدند جواب شما رو دادند و شما مدام تو اسکایپ به ایشون توهین می کردید
و بعد به ایشون گفتید من 10 میلیون میدم سورس و همه چی رو به ما بده .... ایشون هم گفت مساله ای نیست من سورس رو به شما 10 میلیون میدم .... ولی اگه بخواید ، بدون سورس همون 4 میلیون تومان خودش از طرف ما براتون راه اندازی می کنه که باز اونجا توهیناتی کردید ...
دوست عزیز اولا این رو بدونید برای شرکت ما کار با اشخاص با شخصیت و آدم هایی که رو بازی می کنند و صاف و صادق هستید ، خیلی مهم تر از پول در اوردن هست ....
و دلیلی ندیدم که با شما کار کنیم .... چون شما فقط برای ما باعث سردرد می شدید ... و ما عادت نداریم سری که درد نمی کنه رو دستمال ببندیم ...
حالا هم نمی تونم بفهمیم چرا انقدر به شما فشار وارد شده که بعد چندین ماه که از این قضیه گذشته ، تو یاهو ، اینجا ، پیام دادید و یک سری داستان و توهم خیالی تو ذهنتون رو اینجا بافتید؟!! ... (البته دلیلش مشخصه که تو پست قبلی هم گفتم ) باز هم می گم ، تایپیک فروش قبلی ما که لینکش رو گذاشتم، گواه به درست کار کردن ما هست.
دلیلی نمی بینم بیشتر از این بخوام توضیح بدم .... شما ظاهرا با 16 میلیون این سرویس رو راه اندازی کردید که امیدوارم با درست کار کردن و عوض کردن شیوه برخوردتون توش موفق باشید