ممنون از پاسخ
اگه چک کنید تو کد خودم درون آدرس کال بک آدرس رو همراه با متغیر order ذخیره کردم و وقتی بر می گرده در سایت میده آدرس رو
کد شما هم کار نمیکرد یعنی پس از بازگشت برمیگشت توی سایت بانک که $_SESSION['order']) رو احتمالا شناسایی نمیکرده
همچنین Session_Start(); نذاشته بودید برای همین خطا میداد وقتی هم که اینو اضافه کردم بازم شد همون اش و همون کاسه
وریفای نمیشد.
یعنی شما و یا دیگر کاربران کد php ای ندارید که کار کنه ؟؟؟؟؟ :O
رفیق من با کدهای جوملا آشنا نیستم و برای کدهای اسکریپت خودم از همون مستندات بانک ملت استفاده کردم و جواب گرفتم پس قدم اول اینه که اون مستندات توی سایتتون درست کار کنه بعد کدنویسیو شروع کنیم
بابت استارت نکردن سشن هم درسته من حواسم نبود و ننوشتم
البته مطمئنا خودتون مستندات رو دارین ولی خب منم دوباره اینجا میزارم
اینی که می گذاشتم کد جوملا نیست.
من تا با php نتونم برم جلو که نمیشه رفت تو جوملا.
مستندات رو دارم ولی با اینا هم نمیتونم کانکت بشم اطلاعاتو می زنم ولی بعد ثبت هیچ اتفاقی نمیافته.
جسارتا امکان داره کدی که خودتون نوشتید و تونستید به درگاه متصل بشید باهاش رو برام قرار بدید؟
- - - Updated - - -
میشه کمک کنید؟
من با همون مستندات هم بتونم وصل بشم میتونم جوملا رو بنویسم
خواهشا کمک کنید
اینی که می گذاشتم کد جوملا نیست.
من تا با php نتونم برم جلو که نمیشه رفت تو جوملا.
مستندات رو دارم ولی با اینا هم نمیتونم کانکت بشم اطلاعاتو می زنم ولی بعد ثبت هیچ اتفاقی نمیافته.
جسارتا امکان داره کدی که خودتون نوشتید و تونستید به درگاه متصل بشید باهاش رو برام قرار بدید؟
- - - Updated - - -
میشه کمک کنید؟
من با همون مستندات هم بتونم وصل بشم میتونم جوملا رو بنویسم
خواهشا کمک کنید
مهندس ببخشید من چند روز اینترنت نداشتم
میشه یکاری کنین؟
اگر میتونین همون مستندات رو یکجایی توی پوشه ای از سایتتون آپلود کنین و آدرسش رو بهم بدین که بنده هم یک نگاهی کنم
بصورت تصادفی توی اون ضمیمه که گذاشته بودین مشخصات ترمینالتون رو دارم
یکدور من هم با همون مشخصات ترمینالتون رو ببینم چون دوست دارم کمک کنم خودم خیلی جاها گیر کردم و کسی جواب نداده بود به من
با تشکر از دوست عزیزم کاربر نسل قرمز.
با آپلود اطلاعات و بررسی مشکل من حل شد و تونستم در گاه رو بنویسم برای ویرچومارت.
فکر کنم مشکلتم این بود مستندات رو از لوکال بررسی میکردم.
اصلا حواسم نبود بانک ملت به آیپی حساسه.
خیلی خیلی تشکر از شما...
موفق باشید.
با تشکر از دوست عزیزم کاربر نسل قرمز.
با آپلود اطلاعات و بررسی مشکل من حل شد و تونستم در گاه رو بنویسم برای ویرچومارت.
فکر کنم مشکلتم این بود مستندات رو از لوکال بررسی میکردم.
اصلا حواسم نبود بانک ملت به آیپی حساسه.
خیلی خیلی تشکر از شما...
موفق باشید.
wow
من فکر میکردم آنلاین کار میکنی
چون آدرس سایت رو تو کد دیده بودم
خداروشکر مشکل حل شد دوست خوبم