-
September 2nd, 2015, 20:44
مشکل در نماد اعتماد
سلام خسته نباشید 3 روزه منتظر نامه رهگیری نمادم که الان کد رهگیری زدم نوشته امروز از پست تهران خارج شده .الانم قراره برم مسافرت فقط داداشم خونست اونم اطلاعی از این چیزا نداره ایا میشه بعد از این که از مسافرت اومد کد رهگیری وارد کنم؟یا تاریخ اتمامی داره؟لطفا اگر کسی بلده جواب بده مرسی
-
-
September 2nd, 2015 20:44
# ADS
-
September 3rd, 2015, 01:17
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نماد اعتماد

نوشته اصلی توسط
mehran2
سلام خسته نباشید 3 روزه منتظر نامه رهگیری نمادم که الان کد رهگیری زدم نوشته امروز از پست تهران خارج شده .الانم قراره برم مسافرت فقط داداشم خونست اونم اطلاعی از این چیزا نداره ایا میشه بعد از این که از مسافرت اومد کد رهگیری وارد کنم؟یا تاریخ اتمامی داره؟لطفا اگر کسی بلده جواب بده مرسی
بهترین راه
برو مامور منطقه توزیعتون رو پیدا کن بهش پولی بده بگو من اینم با کارت ملی نشونش بده بگو نامم که اومد برام بازش کن کدی که توشه رو برام بخون خلاص/* یا نه برگشت میخوره باید دوباره درخواست نامه بدی نامه از تهران به شهرهای به نسبت کوچک چون سفارشیه 5-10 روز طول میکشه البته مال نماد اینطوره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2015, 01:28
عضو انجمن
اره
هروقت خواستی میتونی وارد کنی :|
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2015, 09:29
سلام من ادرس سایتمو اینجور ثبت کردم
nilusms.ir/smsایا بعدا می تونم تغییرش بدم به دامین اصلی؟
nilusms.ir
-
-
September 3rd, 2015, 15:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehran2
سلام من ادرس سایتمو اینجور ثبت کردم
nilusms.ir/smsایا بعدا می تونم تغییرش بدم به دامین اصلی؟
nilusms.ir
شدن که میشه ولی بروکراسی اداری ما که میدونید چطوره؟!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
September 3rd, 2015, 15:57
عضو انجمن
دوست من نامه که به دست رسید می توانید کد رو بزنید تاریخ مصرف ندارد بعنی در گذشته که نداشت
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید