-
August 30th, 2015, 21:19
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store

نوشته اصلی توسط
mahmood.ariaee
با سلام
امروز اومدم سایتم رو باز کنم دیدم اصلا بالا نمیاد وصفحه سایت سفیده نمیدونم علت چیه به هیچ تنظیمی هم دست نزدم. لطفا کمک کارت استور چرا بالا نمیاد.
آدرس سایت تون ارسال کنید
-
-
August 30th, 2015 21:19
# ADS
-
September 3rd, 2015, 00:43
-
-
September 3rd, 2015, 00:59

نوشته اصلی توسط
aloonak
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان محترم
استارتر این تاپیک تایید نمیشوند به چند دلیل که عرض می کنم خدمتتون ( با مدرک )
هر کاری توی دنیا قیمتی داره و هر کسی بابت کاری که انجام میده پولی دریافت میکنه و نسبت به اون کار باید احساس مسئولیت داشته باشه ! توی نت کم نیست برنامه نویس php و طراح قالب ...
بنده روز 28 جولای به این بنده خدا سفارش کار دادم ( نصب سیستم + طراحی اختصاصی قالب ) و مبلغ 150 هزار تومان براشون واریز کردم نیاز باشه فیش رو هم ضمیمه می کنم و قرار شد 4 روز بعد psd قالب رو به ما نشون بدن که ما بهشون بگیم کد کنند ... اما متاسفانه تا 10 روز بعد یعنی 8 آگوست پیداشون نکردیم که بنده اومدم توی همین تاپیک صفحه 111 براشون پیغام گذاشتم
و ایشون در جواب نوشتند
توی یاهو فقط نوشتند تا شب تماس بگیرید بنده بدم خدممتتون ...
بعد از کلی پیگیری دیروز باهاشون تماس گرفتیم گفتیم هنوز آماده نشده؟ از اونجایی که مطمئن بودم هنوز سراغ کار ما نرفته 1 روز وقا خواستند که قالب رو تحویل بدن و دادن ! اما من عکس های قالب رو تقدیم می کنم شما قضاوت کنید بعد از 35 روز این قالب چقدر زمان نیاز داشته برای طراحی !!!! شاید 1 یا 2 ساعت !!!!
افسوس می خورم توی فضای مجازی هیچکسی قابل اعتماد نیست بنده از خیر 150 هزار تومان گذشتم اما زمانی که از دست دادم بابت این بد قولی ....
تصاویر قالب رو ضمیمه کردم
باسلام دوست عزیز حق با شماست ایشون باید پاسخگو میبودند.
ویرایش توسط mahmood.ariaee : September 3rd, 2015 در ساعت 01:00
-
-
September 3rd, 2015, 14:16
سلام
وقت بخیر
من ماژول پرداخت بانک ملت کارت استور نسخه 1 را نیاز دارم
از کجا میتونم دانلود کنم؟
سایت قبلی شما کار نمیکنه دیکه
کسی داره برام بفرسته
-
-
September 3rd, 2015, 14:51

نوشته اصلی توسط
alonak
بعد از کلی پیگیری دیروز باهاشون تماس گرفتیم گفتیم هنوز آماده نشده؟ از اونجایی که مطمئن بودم هنوز سراغ کار ما نرفته 1 روز وقا خواستند که قالب رو تحویل بدن و دادن ! اما من عکس های قالب رو تقدیم می کنم شما قضاوت کنید بعد از 35 روز این قالب چقدر زمان نیاز داشته برای طراحی !!!! شاید 1 یا 2 ساعت !!!!
افسوس می خورم توی فضای مجازی هیچکسی قابل اعتماد نیست بنده از خیر 150 هزار تومان گذشتم اما زمانی که از دست دادم بابت این بد قولی ....
تصاویر قالب رو ضمیمه کردم
دوست عزیز کسی که به این تم میگه ساده دیگه اصلا نباید در موردش بحث بشه اگه هم کسی میشناسید که میتونه اینجور تم در دو روز انجام بده یا خودتون میتونید من امتیاز کل این تاپیک به شما میدم
در مورد حرف دوم هم مشکل از برنامه نویس نیست در دنیا مجازی مشکل مشتری که با کمترین قیمت کم ترین زمان ی تم در حد سایت دیجی کالا می خواهند
این تم شما هم رو رایگان انتشار داده میشه ب عنوان تم جدید انشالله نهایت استفاده میبرن .
شما هم بیاین بگین صلیقه شما به کار ما نمیخونه بهتره بدیم یکی دیگه طراحی کنه مبلغ تون هم برگشت داده میشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ppscoir
سلام
وقت بخیر
من ماژول پرداخت بانک ملت کارت استور نسخه 1 را نیاز دارم
از کجا میتونم دانلود کنم؟
سایت قبلی شما کار نمیکنه دیکه
کسی داره برام بفرسته
دوست عزیز رو خود اسکریپت قرار داره ماژل . دستری بدید براتون نصب کنم
- - - Updated - - -
دوستانی که تم جدید می خواهند هاست ارسال کنند براشون نصب کنیم با تشکر
عکس های تم
ویرایش توسط tphp.ir : September 3rd, 2015 در ساعت 15:00
-
-
September 3rd, 2015, 15:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز کسی که به این تم میگه ساده دیگه اصلا نباید در موردش بحث بشه اگه هم کسی میشناسید که میتونه اینجور تم در دو روز انجام بده یا خودتون میتونید من امتیاز کل این تاپیک به شما میدم
در مورد حرف دوم هم مشکل از برنامه نویس نیست در دنیا مجازی مشکل مشتری که با کمترین قیمت کم ترین زمان ی تم در حد سایت دیجی کالا می خواهند
این تم شما هم رو رایگان انتشار داده میشه ب عنوان تم جدید انشالله نهایت استفاده میبرن .
شما هم بیاین بگین صلیقه شما به کار ما نمیخونه بهتره بدیم یکی دیگه طراحی کنه مبلغ تون هم برگشت داده میشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
عکس های تم
سلام
خیلی عالی هست
با تشکر
-
-
September 3rd, 2015, 15:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
عکس های تم
تم به این خوبی !!!
من دیدم و اصلا ساده نبود
نمیدونم چی میخواست ایشون !!!
-
-
September 3rd, 2015, 15:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز کسی که به این تم میگه ساده دیگه اصلا نباید در موردش بحث بشه اگه هم کسی میشناسید که میتونه اینجور تم در دو روز انجام بده یا خودتون میتونید من امتیاز کل این تاپیک به شما میدم در مورد حرف دوم هم مشکل از برنامه نویس نیست در دنیا مجازی مشکل مشتری که با کمترین قیمت کم ترین زمان ی تم در حد سایت دیجی کالا می خواهند این تم شما هم رو رایگان انتشار داده میشه ب عنوان تم جدید انشالله نهایت استفاده میبرن . شما هم بیاین بگین صلیقه شما به کار ما نمیخونه بهتره بدیم یکی دیگه طراحی کنه مبلغ تون هم برگشت داده میشه
- - - Updated - - - دوست عزیز رو خود اسکریپت قرار داره ماژل . دستری بدید براتون نصب کنم
- - - Updated - - - دوستانی که تم جدید می خواهند هاست ارسال کنند براشون نصب کنیم با تشکر عکس های تم
سلام خیلی عالی هست با تشکر
-
-
September 3rd, 2015, 15:29
چرا عکس تم جدید برام نمایش داده نمیشه؟؟؟
-
-
September 3rd, 2015, 15:35
-