-
June 30th, 2015, 00:25
عضو جدید
سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست رایگان
آفر استثنایی ارایه سرور مجازی از ۶ لوکیشن فیزکی مختلف :
● مجازی سازی KVM - تحویل فوری - کنترل پنل فول SolusVM :
آمریکا Arizona دیتاسنترNobis Tech روت اختصاصی به آسیا وکانادا منترال OVHو آلمان Hetzner وفرانسه OVH و هلند Ecatel فول وارز
فایل پیوست 27810فایل پیوست 27811فایل پیوست 27812فایل پیوست 27818فایل پیوست 27814
● مجازی سازی VMware ESXI با کنترل پنل تحت وب فول و دسترسی VNC :
آمریکا Dacentec و CenteriLogic و هلند دیتاسنترEcatel فول وارز ۱۰۰ درصد بدون ابیوز
فایل پیوست 27581فایل پیوست 27814
----------------------------------------------------------------
*بیش از ۴ سال سابقه فعالیت مدام و بی وقفه بدون هیچ شکایت و موردی و پشتیبانی ۲۴/۷ و پاسخگویی سریع
*ارایه سرور مجازی و اختصاصی از بهترین دیتاسنترها و تضمین کیفیت و خدمات با تنوع مجازی سازی برای رفع نیاز تمامی مشترکین - استفاده از مجازی سازهای VMware ESXI-vCenter Web Panel و KVM SolusVM
*علاوه بر ۲۴ ساعت تست رایگان امکان بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (در سرور بدون کانفیگ) فراهم می باشد
*ارایه انواع کانفیگ های رایگان
*پشتیبانی فول تایم از طریق تیکت و ایمیل و چت و وایبر و تلگرام و پیام کوتاه و تماس تلفنی
----------------------------------------------------------------
www.VPSi.xyz
www.vpsgroups.com
● پرتال فروش: Client.VPSGroups.Com
● Telegram: @vpsgroups
● ای دی یاهو : vpsgroups_co
● https://www.facebook.com/vpsgroups
● Twitter: @VPSGroups
● پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
● شماره تماس شرکت و وایبر :
● 1-720-386-1870+
● ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
افر های ویژه VPSGroups Inc با تخفیف دائمی :
1- سرور میکروتیک اروپا با کیفیت بالای شبکه و پینگ پایین به ایران و قیمت اپتیمایز شده فقط ۹۹۰۰ تومان دایمی
http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=23
2- سرور با هارد اختصاصی ظرفیت بالا (از ۵۰۰ گیگ تا ۴ ترا) مخصوص فایل سرور لوکیشن آلمان و آمریکا و کانادا و هلند و فرانسه
http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=33
3- سرویس افزایش بازدید سایت - hitleap (ارایه اکانت پریمیم)
client.vpsgroups.com/cart.php?gid=37
4- سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمینی از ۶ لوکیشن فیزیکی :
ای دی یاهو : vpsgroups_co
Telegram: @vpsgroups
صفحه فیسبوک ما
Twitter: @VPSGroups
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
شماره تماس شرکت و وایبر : 1-720-386-1870+
ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
سرویس های ما در یک نگاه:
- سرور مجازی VDS هلند ECATEL (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آمریکا لوس انجلس و کانادا BHS- OVH (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS اروپا OVH (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آلمان Hetzner (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی (هارد HHD) هلند - ecatel - بدون هیچ کونه مشکل کپی رات و غیره کاملا آزاد
- سرور مجازی (هارد HHD) آمریکا - CentriLogic
- سرور مجازی (هارد SSD) هلند
- سرور مجازی هارد بالا (۵۰۰ گیگ تا ۴ ترا مخصوص File Storage)
- فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از DigitalOcean در ۵ لوکیشن (سنگاپور - لندن -آمستردام هلند - نیویورک آمریکا - سنفرنسیسکو آمریکا )
- فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از VULTR.com در ۱۴ لوکیش (ویندوز و لینوکس):
- Asia:Tokyo, Japan-AU:Sydney, Australia-EU:Amsterdam, NL-EU:London, UK-EU:Paris, France-EU:Frankfurt, DE-Los Angeles, California-Silicon Valley, California-Seattle, Washington-Miami, Florida-Dallas, Texas-Chicago, Illinois-Atlanta, Georgia-New York / New Jersey
- سرور اختصاصی امریکا - اروپا
- سرور مجازی با کانفیگ ویزه
- سرور مجازی با کانفیگ ویژه گلدن
- هاست دایرکت ادمین کلود بدون هیچ کونه مشکل کپی رات (تحویل فوری)
- پنل نمایندگی هاست دایرکت ادمین بدون هیچ کونه مشکل کپی رات (تحویل فوری)
- پنل نمایندگی فروش وی پی اس اروپا OVH و آمریکا و کانادا BHS-OVH و آلمان Hetzner و هلند Ecatel با پهنای باند نامحدود رایگان پنل SolusVM
- پنل نمایندگی فروش وی پی اس آمریکا و کانادا BHS-OVH با پنهای باند نامحدود و ای پی نامحدود رایگان- پنل SolusVM
- فروش Master Card مجازی و اکانت پی پال وریفای شده
- فروش لایسنس انواع کنترل پنل SolusVM+WHMCS-Cpanel-Directadmin-Cloudlinux (فعال سازی و تحویل فوری)
- فضای FTP پر سرعت + پنل وب سرویس با امکانات کامل مدیریت
- پنل ارسال ايميل انبوه ( ايميل گروهي ) ايميل مارکتينگ
- سامانه ایمیل سرور حرفه ای نامحدود + SMTP Server مخصوص ارسال ایمیل انبوه
- سرویس افزایش بازدید سایت - hitleap (ارایه اکانت پریمیم)
- ماژول های فروشگاه فرییر Freer (تحویل فوری)
- فروش گواهینامه معتبیر SSL با قیمت بسیار مناسب - تحویل سریع
اسکرین شات های کیفیت پرت سرور های امریکا - هلند - فرانسه - کانادا - آلمان
سرور امریکا (Nobis Tech- روت اختصاصی به آسیا)

سرور هلند

سرور کانادا

سرور امریکا (Centerlogic)

سرور فرانسه

سرور آلمان
ویرایش توسط vpsgroups : August 24th, 2015 در ساعت 19:46
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
تعداد تشکر ها از vpsgroups به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2015 00:25
# ADS
-
August 30th, 2015, 14:53
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را

نوشته اصلی توسط
paris
1ترابایت هارد نیاز دارم ! با اپ بالا
شرایط ارسال کنید
با سلام
شرایط خدمت شما
سوال دیگری بود در خدمت هستم
2- سرور با هارد اختصاصی ظرفیت بالا (از ۵۰۰ گیگ تا ۴ ترا) مخصوص فایل سرور لوکیشن آلمان و آمریکا و کانادا و هلند و فرانسه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xerex
با سلام با ای دی
imxerex@gmail.com سرویسی خریداری کردم ولی فعال نشده است لطفاً پیگیری فرمائید
دوست گرامی سروس NY-4 || USA 4096M RAM شما دیشب فعال شده و به ایمیل شما ارسال شده لطف بفرمایید شما یک بررسی بکنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
python
این 65 تومن فقط هزینه کانفینگ هستش؟
با سلام
بله خدمت تون عرض کنم که نصب و کانفیگ حرفه ای به همراه csf و نصب كلود لينوكس (يك ماه لايسنس رايگان) و نصب optimuncash و مد LSAPI و ديتابس governor که چیزی حدود ۲۴ ساعت کامل بی وقفه از زمان ما رو میگیره بله هزینش ۶۵۰۰۰ تومان بر روی سرور خودمون هست - توجه کنید در این حالت تک به تک جزیات کانفیگ شده و تحویل میشه
در هر حال نصب و تحویل پنل دایرکت دمین به خودی خود رایگان انجام میشود در صورت نیاز
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
-
-
August 30th, 2015, 15:47
پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
با سلام
شرایط خدمت شما
سوال دیگری بود در خدمت هستم
- - - Updated - - -
دوست گرامی سروس
NY-4 || USA 4096M RAM شما دیشب فعال شده و به ایمیل شما ارسال شده لطف بفرمایید شما یک بررسی بکنید
- - - Updated - - -
با سلام
بله خدمت تون عرض کنم که نصب و کانفیگ حرفه ای به همراه csf و نصب كلود لينوكس (يك ماه لايسنس رايگان) و نصب optimuncash و مد LSAPI و ديتابس governor که چیزی حدود ۲۴ ساعت کامل بی وقفه از زمان ما رو میگیره بله هزینش ۶۵۰۰۰ تومان بر روی سرور خودمون هست - توجه کنید در این حالت تک به تک جزیات کانفیگ شده و تحویل میشه
در هر حال نصب و تحویل پنل دایرکت دمین به خودی خود رایگان انجام میشود در صورت نیاز
دوست عزیز بنده imxerex@gmail.com هستم ولی متاسفانه به پنل سرورم وصل نمی شه و تیکت هم دادم که هیچ جوابی ندادین
- - - Updated - - -
دوست عزیز اطلاعاتی که می فرستین اشتباهه
- - - Updated - - -
-
-
August 30th, 2015, 15:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xerex
دوست عزیز بنده
imxerex@gmail.com هستم ولی متاسفانه به پنل سرورم وصل نمی شه و تیکت هم دادم که هیچ جوابی ندادین
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوست گرامی من نمی دونم شما چه میزان اطلاع از کار با سرور ۲۰۱۲ و نحوی ارتباط با اون دارید - اما هم پنل دسترسی کنسول و هم ارتباط از طریق ریموت دسکتاپ هر دو بدون مشکل هست لطفا از ارور هایی که دارید اسکرین شات بزارید و یا از یک فرد متخصص تر کمک بگیرید ممنون
در ضمن پاسخ گویی به تیت ها بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بسته به ترافیک کاری ما می باشد لطفا این مورد فراموش نکنید .
پشتیبانی --
-
-
August 31st, 2015, 14:51
یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم کیفیتش خدایی عالی بود و به تناسب قیمتی که میدن از همه جا به نظرم بهتر میاد - یک سرور سفارش داده شده امیدواره همه چیز خوب پیش بره سفارش های زیادی دارم با توجه به نوع کاری که می کنم - ممنون
-
-
August 31st, 2015, 15:17
سلام خسته نباشید من یک سرویسی برای کریو می خواستم آیا می توانید کانفیگ کنید
اگر می شود کانفیگ کنید و برای تست ۲۴ ساعت به ایمیل ali_2008aghaii@yahoo.com بفرستید
بعد از بررسی سرویس می خواهم تمدید کنم قیمت و شرایط هم بفرمایید
پ ن : برای استفاده شخصی و دوستان می خواهم کمتر از ۲۰ یوزر
با تشکر
-
-
August 31st, 2015, 15:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام خسته نباشید من یک سرویسی برای کریو می خواستم آیا می توانید کانفیگ کنید
اگر می شود کانفیگ کنید و برای تست ۲۴ ساعت به ایمیل
ali_2008aghaii@yahoo.com بفرستید
بعد از بررسی سرویس می خواهم تمدید کنم قیمت و شرایط هم بفرمایید
پ ن : برای استفاده شخصی و دوستان می خواهم کمتر از ۲۰ یوزر
با تشکر
سرور تست برای شما ارسال شد
کانفیگ ها بر روی سرور های ما به رایگان انجام میشود
خوشحال میشیم نظرتون در مورد کیفیت کار مون بشنویم .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mohsen509
یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم کیفیتش خدایی عالی بود و به تناسب قیمتی که میدن از همه جا به نظرم بهتر میاد - یک سرور سفارش داده شده امیدواره همه چیز خوب پیش بره سفارش های زیادی دارم با توجه به نوع کاری که می کنم - ممنون
با تشکر سرور شما ارسال شده و امیدواریم همکاری بلند مدتی داشته باشیم
در ضمیته این موضوع که تعداد بالایی سرور می خواید پیشنهاد می کنم از سیستم ریسلری ما استفاده کنید
پشتیبانی --
-
-
September 1st, 2015, 17:39
یک vps با کانفیگ ویندوز سرور ۲۰۰۸ امکانش هست؟
malas.shiraz@gmail.com
تست یک روزه
-
-
September 2nd, 2015, 01:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MaLaS
سرور تست برای شما ارسال شد
کانفیگ ها بر روی سرور های ما به رایگان انجام میشود
خوشحال میشیم نظرتون در مورد کیفیت کار مون بشنویم .
پشتیبانی --
-
-
September 2nd, 2015, 23:42

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
با سلام
بر روی سرور هلند Ecatel و کانادا و فرانسه بدون هیچ مشکلی می تونید سید و تورنت استفاده کنید
- - - Updated - - -
با سلام
سرور هلند شبکه بسیار عالی دارد و کلا ابیوزی از هیچ بابت ندارن
همچنین لوکیشن المان هم بسیار علی هست جهت کار دانلود و اپلود تورنت اگر سید نکنید و استفاده مختصر باشه و فایل طولانی نگه ندارید بدون مشکل هست . تست ۲۴ ساعته هم موجود هست به رایگان
اوکیشن فرانسه هم از نظر تورنت مشکلی ندارد
میشه تستی بدین امتحان کنم
-
-
September 3rd, 2015, 13:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ali68124
میشه تستی بدین امتحان کنم
لطف کنید ایمیل تون ارسال کنید تا سرور تست تقدیم بشه خدمت تون
پشتیبانی --
-