نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: کدوم دیتاسنتر برای سایت فیلم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : کدوم دیتاسنتر برای سایت فیلم

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1771 نمایش پست ها
    ببین داداش اولا من نگفتم سرور واسه دانلود نیاز دارم.
    گفتم واسه میزبانی،....
    ترافیک هم بالای 30 ترابایت ماهانه. تاپیک هم صرفا پیشنهاد هست نه درخواست. که بگم چه سیستمی نیاز دارم گفتم واسه میزبانی چه چیزی پیشنهاد میدید
    هارد ssd فکر کنم جوابگو باشه چون اطلاعات فیلم نیست اطلاعات سایت هست نمیخوایم 20 ترابایت اطلاعات بریزیم تو سرور.
    وی پی اس هم نیاز نداریم فقط اختصاصی.. چون سایت مون بازدید زیاد داره و فشار زیاد میاره.
    وبنده نگفتم بیاید مفتی منیج کنید، چند پست بالاتر بخونید می بینی که نوشتم مشکل پول نیست ،مشکل انسان بودن طرفه که چجوری منیج کنه و نپیچونه !!(متاسفانه 70% افراد 2 روز اول خوبن بعد دیگه منیج نمیکنن و درست جواب نمیدن)
    موفق باشی
    با تمام احترام خدمتتون عرض کنم تاپیک رو بد شروع کردید و وقتی بحث فیلم میاد یعنی دانلود وگرنه برای مطلب که فرقی نمیکنه فان میخواد بریزه تو سایتش یا معرفی فیلم
    بر خلاف تصور که تقریبا یم اصل شده در بین هاستینگ ها فوری میگن ssd با اینکه یک نقطه قوت این نو هارد سرعت بعضا 5-10 برابری اون نسبت و هاردهای سری ساتا 2 هست اما ضعف های بسیاری داره که نمونش میشه به عمر کوتاه اون اشاره کرد. این نوع هاردها برای کارهای سریع اما با طول عمر کم(چندین ماه)ساخته شدند مثل کارهای انکریپت و... ولی هاردهای ساتا3 و ساس بهترین گزینه برای سایتهایی خواهند بود که دوست دارند چندین سال روی یک سرور پایدار باشند تا سالی یکبار تغییر سرور یا هارد بدن اصولا هارهای ssd رو برای قسمت رووت استفاده میکنن(برای سایتهای با حجم دیتا بیس بالا) که اینکار سرعت سوال و جواب میان برنامه و دیتا بیس رو بشدت بالا میبره. و صد البته حتما با رید حداقلی 1

- - - Updated - - -

البته برای نصب او اس هم استفاده داره دقت کرده باشید نوت بوک هایی که میان به بازار بین 20 تا 120 گیگ اس اس دی کنار 1 الی 2 ترار هارد دیسک ساتا میزارند و هدفی جز این هم دنبال نمیکنند
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)