سلام
اصفهان زندگی میکنم
قبلا که خط خونمون سیم مسی بود شاتل داشتم
شبانه رایگانش عادلانس ینی اگه زیاد توی ساعات رایگان استفاده کنی سرعت رو میبنده
سرویس های نامحدودش من تا ماهی 70 گیگ هم استفاده داشتم البته اگه پشت سر هم استفاده کنید میری بلک لیست و میشه دیال آپ
اما الان که متاسفانه خط خونمون فیبر نوری شده
به اجبار از مخابرات سرویس گرفتم
مخابرات اصفهان سیستم شبانه رایگان داره و بدک هم نیست اما در کل مخابرات آشغاله
قبل از اینکه مخابرات بهم adsl بندازه رفتم برا پوینت 2 پوینت متاسفانه شاتل ما رو تحت پوشش نداشت
هزینه هاش هم اگه برای 1 واحد بخایی نیازیی به سوییچ و اکسس پوینت نداره و با مودم adsl که داری و خرید یه رادیو وایرلس اوکی هست
مدل و نوع رادیو وایرلس هم تاثیر مستقیم توی کیفیت نتی که میگیری داره
قیمت هاش از 100 و خورده ای مارک تی پی لینک شروع میشه و میره تا 400 خورده ای که میکروتیک و نانوبیم و نانو استیشن هستش
پس توی خرید رادیو هرچی هزینه کنی ضرر نکردی چون یکبار پولشو میدی
خود شاتل میکروتیک بهت میده
بازار بیشتر نانو استیشن رو بهت پیشنهاد میدن
پوینت 2 پوینت دردسر های خودش رو داره مثلا ارتفاع ساختمونتون باید مناسب باشه اگه نه مجبور ه نصب دکل میشی که جواز و هزینه ی میلیونی داره
رادیو وایرلست تقریبا باید فرستنده رو ببینه
جالبه شرکت شبکیه اصفهان یه جایی فرستنده رادیو داره که من روی پشت بام خونمون دکلش رو می بینم اما نصاب که اومد هرکار کردیم سیگنال نگرفت بعد که پرسیدم گفتش جهت فرستنده های دکل رو به شما نیست و در واقع گیرنده ی شما داره امواج رو از کنار میبینه نه از رو به رو
خلاصه خیلی مصیبت برای پوینت 2 پوینت کشیدم آخرشم نشد و به اجبار دارم از مخابرات استفاده مبکنم
منم مثل شما پرمصرف هستم
الان هزینه هام برای مخابرات تقریبا مثل شاتل هستش
اما استفاده ام نصف شده
امیدوارم که ب دردت بخوره
- - - Updated - - -
در مورد سرعت دانلود شابنه ی شاتل بگم که از سرور های داخل ایران عالی بود و تقریبا شبی 2 گیگ یا بیشتر دانلود داشتم
اما درصورت استفاده ی زیاد سرعتش میشه 10 کیلوبایت