-
August 30th, 2015, 11:33
اطلاعات در مورد هاست و نحوه ذخیره سازی دیتا سایت های مطرح
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم که سایت های مطرح و پربازدید نظیر فیسبوک ، اینستاگرام و سایت های دیگر دیتا کاربرانی را که آپلود میکنند نظیر عکس و فیلم در هاست اصلی خود سایت ذخیره میشه یا نه یه هاست جدا برای ذخیره اطلاعات دارند و یه هاست اصلی هم برای اطلاعات کاربران و پیام ها و کامنت ها ؟؟؟
و به نظرتون یه سایت اشتراک گذاری عکس بخواهم راه اندازی کنم محل ذخیره عکس های کاربران را جدا از هاست اصلی قرار بدم یا نه داخل هاست اصلی باشه؟؟؟
و اینکه برای شروع 2000 تا کاربر در نظر بگیریم که میانگین ارسال عکس روزانه هم در حدود 1500 تا عکس باشه هاست با چه مشخصاتی باید تهیه کنم
-
-
August 30th, 2015 11:33
# ADS
-
August 30th, 2015, 14:19
عضو جدید
پاسخ : اطلاعات در مورد هاست و نحوه ذخیره سازی دیتا سایت های مطرح

نوشته اصلی توسط
mr123
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم که سایت های مطرح و پربازدید نظیر فیسبوک ، اینستاگرام و سایت های دیگر دیتا کاربرانی را که آپلود میکنند نظیر عکس و فیلم در هاست اصلی خود سایت ذخیره میشه یا نه یه هاست جدا برای ذخیره اطلاعات دارند و یه هاست اصلی هم برای اطلاعات کاربران و پیام ها و کامنت ها ؟؟؟
و به نظرتون یه سایت اشتراک گذاری عکس بخواهم راه اندازی کنم محل ذخیره عکس های کاربران را جدا از هاست اصلی قرار بدم یا نه داخل هاست اصلی باشه؟؟؟
و اینکه برای شروع 2000 تا کاربر در نظر بگیریم که میانگین ارسال عکس روزانه هم در حدود 1500 تا عکس باشه هاست با چه مشخصاتی باید تهیه کنم
سلام
سوال اولتون :
در مورد پروژه های بیگ دیتا و همچین کلاستر هدوپ یه سرچ کنین
سوال دوم :
صددرصد جدا قرار بدین
سوال سوم :
میشه دقیق گفت ، با یه مقدار پایه شروع کنین بعدا افزایش بدین
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از saeid_e00 به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2015, 09:19

نوشته اصلی توسط
mr123
سلام دوستان عزیز
به نظرتون یه سایت اشتراک گذاری عکس بخواهم راه اندازی کنم محل ذخیره عکس های کاربران را جدا از هاست اصلی قرار بدم یا نه داخل هاست اصلی باشه؟؟؟
برای این موارد دیگه کسی نظری نداره؟؟
-
-
September 1st, 2015, 13:23
با سلام هاست میزبانیتون باید جداگانه باشیه دوست عزیز.
برای ذخیره عکس هاتون هم میتونین هاست دانلود یا سرور مجازی اختتصاصی تهیه کنید.
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2015, 13:26
عضو انجمن
سلام سایتهای بزرگ فایلهاشون رو به صورت Cluster میزبانی میکنن
قطعا هاست سایت رو از فایلها جدا کنید
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
تعداد تشکر ها از serverhaa به دلیل پست مفید