شما یک عدد سرور خریدین به 100 نفر میدین .هیچ گونه هم تخصصی ندارید که سرور سی پی یو میکشه نمیکشه . فقط به فکر جیب خودتی . به مردم وی پی اس میدی بعد میای میگی بیا در مورد من تعریف بنویس .تاپیک رو هم بیخودی شلوغ کردی. با این کارا نه کسی پول دار شده نه پولی هم که کاسب میشی برکت داره. شما سرویس دادی کسی خوشش نیومد قانون به کنار وجدانت باید بگه پس بزنم. من از شما سرویس خریدم بیخودی cpu مصرف میکنه عکس هم فرستادم گفتی ار cpu هست 10 تومن باز از ما گرفتی گفتی نامحدود کردم. عصر باز اومدیم دیدیم وصل نمیشه. پینگ گرفتم اصلا وصل نمیشد به ریموت. گفتی از شبکه هست. من خریدم از شبکه خودم وصل بشم. اینترنت شما وصل میشه دلیل نمیشه. شما کلا سرورت شلوغ هست .ارزون فکر میکنی میدی به اندازه رم و هارد بدم. اطلاع نداری cpu باید بکشه. فقط سر خودتو کلاه میزاری با این کارا. 1 ماه 1 سال کار میکنی فوقش آخرش که چی بشه. شما سرویسی که میدی باید تعهد هم بدی نه پول بگیرم .بعد بگم بیا نظر خوب بده مشتری های من زیاد بشن.
- - - Updated - - -
دوست عزیز من نظر و تجربه خودم رو با مردم بیان میکنم تا کسی بخواد سرویس جدید از روی نظرات سرویس بخره. سرور این شخص صلاحیت لازم رو نداره و فقط کیلویی وی پی اس داده
- - - Updated - - -
سرور جدید هم 2 3 روز دیگه مثل سرور قبلیتون میشه. خودت میدونی که سرور قدیمیت ایراد داره که این پیشنهاد رو میدی.