-
August 31st, 2015, 18:05
-
-
August 31st, 2015 18:05
# ADS
-
August 31st, 2015, 18:14
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی از ایران+دسترسی

نوشته اصلی توسط
sad3q
سلام...
یه عدد سرور مجازی میخواستم از ایران ، دیتاسنترش مهم نیست فقط داخل تهران باشه
نکته مهم که شرط اصلیه ؟ واسه کار دانلود میخوام و اینکه بشه بهش دسترسی محلی داشت ، یعنی مثلا بصورت هفتگی یا ماهیانه بشه هارد اکسترنال برد و اطلاعات رو کپی گرفت ازش..
قبلا همچین آفری دیده بودم که اجازه دسترسی محلی رو داده بودن ماهی 2 یا 3 بار با هارد اکسترنال برای بک آپ
رم هم 1 باشه ، سیستم عامل ویندوز2008 اگه بشه ؟ 2012 رو که فک کنم حداقل 2 میخواست نه ؟
و اینکه آفرهایی که میدین ، حتما ذکر بشه توش پهنای باند رو و ترافیکی که میدن رو این 1:1 یا 1:10 یا هرچی دیگه هم هست بگید
و توضیح هم راجع بهش لطف بکنید
هاردش رو هم طبق آفر هاتون و پهنای باند و حجم و اینا هم طبق آفرهاتون بهترینش رو انتخاب میکنم
لطف کنید هم سرعت دانلود رو بگید بطور متوسط روی چند هست ،
حداکثر هزینه هم رنج 30-35 و کمتر شد که چه بهتر

با تشکر
فکر نکنم با این قیمت کسی آفری داشته باشه
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
-
August 31st, 2015, 18:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sad3q
سلام...
نکته مهم که شرط اصلیه ؟ واسه کار دانلود میخوام و اینکه بشه بهش دسترسی محلی داشت ، یعنی مثلا بصورت هفتگی یا ماهیانه بشه هارد اکسترنال برد و اطلاعات رو کپی گرفت ازش..
قبلا همچین آفری دیده بودم که اجازه دسترسی محلی رو داده بودن ماهی 2 یا 3 بار با هارد اکسترنال برای بک آپ
رم هم 1 باشه ، سیستم عامل ویندوز2008 اگه بشه ؟ 2012 رو که فک کنم حداقل 2 میخواست نه ؟
و اینکه آفرهایی که میدین ، حتما ذکر بشه توش پهنای باند رو و ترافیکی که میدن رو این 1:1 یا 1:10 یا هرچی دیگه هم هست بگید
هاردش رو هم طبق آفر هاتون و پهنای باند و حجم و اینا هم طبق آفرهاتون بهترینش رو انتخاب میکنم

با تشکر
با سلام و احترام
اگر کارتون دانلود هست یا دانلود بالای 100 گیگ دارید پکیج سرویس دانلود پیشنهاد میشود :
http://www.roobinaserver.ir/download-file.php
سرور ارائه میشود و خودشما روی هارد خودتان دانلود میکنید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 31st, 2015, 18:29

نوشته اصلی توسط
Zimaserver
فکر نکنم با این قیمت کسی آفری داشته باشه
حالا آفر هاتونو بگید ولی خیلی زیاد نباشه دیگه 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بلی دیدم آفر هاتونو، اخه محدودیت زمانی داره شاید من 100 گیگ دانلود عه رو در عرض 3 روز نخوام در عرض 30 روز بخوام و اینا
و یا حجم دیگه ای بخوام ..
-
-
August 31st, 2015, 20:47
من خودم از آروان سرور سرویس میگیرم.سرور مجازی ایران همراه با کنترل پنل مدیریت کامل و فایروال و مانیتورینگ ارایه میدن . ماهیانه هم ۳ ساعت به صورت رایگان تنظیمات مد نظر مشتری رو انجام میدن.سرور داخل ایران توی زیر ساخت با پورت فوق العاده برای دانلود سنتر هم دارن.
-
-
August 31st, 2015, 21:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sad3q
حالا آفر هاتونو بگید ولی خیلی زیاد نباشه دیگه
- - - Updated - - -
بلی دیدم آفر هاتونو، اخه محدودیت زمانی داره شاید من 100 گیگ دانلود عه رو در عرض 3 روز نخوام در عرض 30 روز بخوام و اینا
و یا حجم دیگه ای بخوام ..
با سلام
مانند سایر مشترکین :
طی 30 روز لینک های خودتان را جمع کنید و روز 30 سرور را دریافت و تا 33 دانلودتون به پایان میرسد.
مشکل محدودیت پورت خالی برای اتصال هارد شما هست (در این پکیج دانلود فقط روی هارد خود مشترکین انجام باید گردد)
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 31st, 2015, 22:35

نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام
بهتره درخواست پلن جداگانه ی اختصاصی از سرویس دهندتون بکنید.
پیشنهاد می کنم یه سرچ کوچیک هم بکنید.
موفق باشید
منظورتون رو متوجه نشدم توضیح بیشتری میدین ؟
سرج با چه کی ورد ای ؟ ضمنا
-
تعداد تشکر ها از sad3q به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2015, 10:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sad3q
سلام...

با تشکر
سلام
درخواست شما قابل ارایه هست
ولی بودجه رو کمی باید افزایش بدید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
September 1st, 2015, 12:25

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
درخواست شما قابل ارایه هست
ولی بودجه رو کمی باید افزایش بدید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
مشکلی نیست ،افرهاتونو ارایه بفرمایید
امیدوارم که کلیه سرویس هاتون مثه هاستینگ اتون عالی باشه 8-> من خودم چند ماهیه از هاستینگ عه ایران تون استفاده میکنم واقعا کیفیتش بی نظیره با توجه به قیمت و اینا
ولی تجربه خرید vps و اینارو از شرکت شما نداشتم
ویرایش توسط sad3q : September 1st, 2015 در ساعت 13:39
-
-
September 2nd, 2015, 03:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sad3q
سلام...

با تشکر
هر ترابایت ترافیک 250 هزار تومان
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-