-
August 22nd, 2010, 01:12
عضو انجمن
پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت
با عرض سلام و خسته نباشید
پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز
پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان
این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !
مشخصات سرور اصلی :
- سی پی یو Xeon 8 هسته !
دیتاسنتر NetDirekt
- پورت 1 گیگابیت در ثانیه
- امکان تست قبل از خرید
جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید
لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار
.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید
- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
- پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
- تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.
ویرایش توسط ShahreServer : August 22nd, 2010 در ساعت 01:29
-
تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2010 01:12
# ADS
-
August 25th, 2010, 12:50
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

نوشته اصلی توسط
ShahreServer
بله, اما به دلیل یکسری شرایط در پیشنهادات ویژه سرور مجازی که طی 2-3 روز اینده اعلام خواهیم کرد با CPU Xeon 5630 و 24 GIG Ram ای پی 1000 تومان تا 1500 تومان خواهد بود
چون اگر ما تعداد 30 عدد ای پی بیشتر از دیتاسنتر بگیریم باید هزینه قرار داد + پاسپورت خودمان برای دیتاسنتر ارسال کنیم به همین دلیل ما هم قیمت در پیشنهادات ویژه بعدی قیمت IP افزایش خواهیم داد.
اگه حالا چند تا سفارش بدیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه بخوایم سیستم رو ارتقا بدیم آیا این آی پی ها هنوز معتر هستند ؟
-
-
August 25th, 2010, 12:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza115
اگه حالا چند تا سفارش بدیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه بخوایم سیستم رو ارتقا بدیم آیا این آی پی ها هنوز معتر هستند ؟
مشکل ؟ شما بهتر است با بخش فروش تماس بگیرید. دوستانی که تا امروز سفارش داده بودن هر تعداد ای پی خواسته بودن ما با 200 تومان بهشون تقدیم کردیم. اما برای اطلاع از قیمت جدید تیکت بزنید اگر ای پی خالی داشته باشیم بهتون با همون 200 تومان از این به بعد میدیم.
-
-
August 25th, 2010, 13:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ShahreServer
مشکل ؟ شما بهتر است با بخش فروش تماس بگیرید. دوستانی که تا امروز سفارش داده بودن هر تعداد ای پی خواسته بودن ما با 200 تومان بهشون تقدیم کردیم. اما برای اطلاع از قیمت جدید تیکت بزنید اگر ای پی خالی داشته باشیم بهتون با همون 200 تومان از این به بعد میدیم.
من به بخش فروش تیکت زدم !
-
-
August 25th, 2010, 13:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shahreserver
دوستان قبلیتون چی ؟
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 25th, 2010, 13:41
عضو انجمن
45 دقیقه ای هست که تیکت زدم ولی متاسفانه هیچ خبری نشده هنوز !!!!
-
-
August 25th, 2010, 13:48
عضو انجمن
چرا متوجه نیستی اینجا نباید پست بدی برا در خواست های شرکت ما؟
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

نوشته اصلی توسط
reza115
45 دقیقه ای هست که تیکت زدم ولی متاسفانه هیچ خبری نشده هنوز !!!!
دوست عزیز ! عجله نکنید. تیکت ها به اولویت جواب خواهیم داد ! اول اولویت با مشکلات فنی هست تا پاسخ به تیکت فروش !
ویرایش توسط ShahreServer : August 25th, 2010 در ساعت 13:47
-
-
August 25th, 2010, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ShahreServer
چرا متوجه نیستی اینجا نباید پست بدی برا در خواست های شرکت ما؟
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
دوست عزیز ! عجله نکنید. تیکت ها به اولویت جواب خواهیم داد ! اول اولویت با مشکلات فنی هست تا پاسخ به تیکت فروش !
من نمی خوام مثل خودتون جواب بدم! (وگرنه به جای خودتون خودت می گفتم و ...)
لطفا با احترام جواب بدین .
به نظر مشکوک نیست !
-
-
August 25th, 2010, 14:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza115
من نمی خوام مثل خودتون جواب بدم! (وگرنه به جای خودتون خودت می گفتم و ...)
لطفا با احترام جواب بدین .
به نظر مشکوک نیست !
ببینید دوست عزیز شما فکر میکنید تا تیکت زدید باید کمتر از 1 دقیقه ما جواب شما بدیم ! خوب تیکت زدید 45 دقیقه هنوز نشده اومدید داد و بیداد میکنید که تیکت زدم و خبری نیست و فلان هرکس ندونه فکر میکنه ایا چطور هست !!
-
تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2010, 14:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ShahreServer
ببینید دوست عزیز شما فکر میکنید تا تیکت زدید باید کمتر از 1 دقیقه ما جواب شما بدیم ! خوب تیکت زدید 45 دقیقه هنوز نشده اومدید داد و بیداد میکنید که تیکت زدم و خبری نیست و فلان هرکس ندونه فکر میکنه ایا چطور هست !!
آخه این تیک با بقیه فرق داشت !
قبلا هرچی تیکت میزدم 15 دقیقه نمی برد که جوا می دادین ولی حالا ....
شما اگه نمی تونید با این قیمت بدین اول چرا اعلام کردین- خوب همون اول اصلاحش می کردین.
به هرحال من منتظر جواب شما هستم.
-
-
August 25th, 2010, 14:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza115
آخه این تیک با بقیه فرق داشت !
قبلا هرچی تیکت میزدم 15 دقیقه نمی برد که جوا می دادین ولی حالا ....
شما اگه نمی تونید با این قیمت بدین اول چرا اعلام کردین- خوب همون اول اصلاحش می کردین.
به هرحال من منتظر جواب شما هستم.
اون تیکت ها که سریع جواب میدادیم دوست عزیز پشتیبانی بود ! عرض کردم الویت ما با مشکلات فنی است و بعد از حل مشکلات فنی به تیکت فروش پاسخ خواهیم داد.
باز خدمت شما عرض کردم از تیکت پیگیری کنید.اولا سرور ظرفیت اش تکمیل شده و در حال راه اندازی سرور با CPU Xeon 5630 هستیم. در ثانی مشکل شما IP هست ؟ فکر نمی کنم واسه یک IP اینقدر نیاز باشه داد و بیداد و سر و صدا کنید. این Offer ها چون سرور ظرفیت اش تکمیل شد فعلا متوقف شده و به محض بالا امدن سرور جدید با قیمت جدید تر و پیشنهادات ویژه تر در خدمت شما هستیم.
لازم به ذکر هست که هر شرکت یک سیاست کاری داره و میتونه سیاست کاری خودش تغییر بده !! نه تنها ما هر شرکت دیگری
از درک شما صمیمانه متشکریم
ویرایش توسط ShahreServer : August 25th, 2010 در ساعت 14:13
-