-
عضو انجمن
قطعی سایت و بالا نیومدن سایت به صورت نا مرتب
سلام
دوستان نزدیک به 10 روز هست که بنده با یک مشکلی مواجه هستم
سایت بنده در طول روز در زمان هایی نا مشخص بالا نمیاد
به شکلی که مثلا من الان که سایتم بالا میاد برای یکی از کاربران در شهر شیراز بالا نمیاد و یا وقتی برای من بالا نمیاد برای اون بالا میاد lol
در این زمان وقتی مسیر IP رو باز می کنیم با پورت ورودی به هاست مشکلی نداریم و حتی سایت با یوزر هم بالا میاد ولی با دامنه ارور PAge Load Error می ده
چند بار با هاستینگ صحبت کردم اول که خیلی سخت بود بهشون توضیح بدم که این مشکل رو داریم چون زمانی که می خواستیم و یا می گفتیم این مشکل هست برای انها این مشکل نبود ولی خلاصه با هر جون کندنی بود توضیح دادیم و متوجه شدن
حالا مورد اینجاس که مدیر هاست هم بهم گفته مشکل از نام سرور ها هست ولی از اون روز به بعد تغییری در روند سایت حاصل نشده و باز همون مشکل رو داریم
از دوستان نفنی و منیج دهنده درخواست دارم تا در صورتی که فکری به ذهنشون می رسه بهم بگن تا به این دوستان انتقال بدم و یا اگر مشکلی نداره بعد از هماهنگی من ایمیل آنها رو به شما بدم تا خودتون باهاشون صحبت بکنید و در روند کار یاریشون بدید
مدت زمان این لود نشدن سایت هم شاید 10 دقیقه باشه یعنی شما این طوری در نظر بگیرید که در طول 24 ساعت 12 ساعت سایت بالا هست و 12 ساعت بالا نیست و این مدت زمان ها بین این 24 ساعت تقس شده
مرسی از توجهتون این ادرس سایت من هست
www.vbskin.ir
و لطفا نام سرور ها رو هم خودتون با هویس گرفتن بدست بیارید و تست بکنید
مرسی از توجه همه شما دوستان
بهرام
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2009 01:29
# ADS
-
June 15th, 2009, 11:02
عضو جدید
پاسخ : قطعی سایت و بالا نیومدن سایت به صورت نا مرتب
با سلام،
فکر کنم بهتر باشه شما یک صفحه تست (حاوی چند خط متن) درست کنید و زمانی که وب سایت شما مشکل داره، اون صفحه را باز کنید اگه باز شد اشکال از اتصال به db می باشد.
-
تعداد تشکر ها از amin2755 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2009, 03:47
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2009, 11:17
مدیر کل
چه راه و روش های خوبی شما ها \یشنهاد میدید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2009, 21:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
novinserver
مشکلش حل شده عزیز !
دوستان محترم بحث ادامه ندهید

بله مشکل حل شد ولی با انتقال سرور
مرسی از توجهتون دوستان
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2012, 23:45
من هم همچین مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید چه کنم امکان انتقال سرور رو هم ندارمintoDNS: afarineshgaran.com - check DNS server and mail server health
-
-
March 29th, 2012, 00:11
-