-
August 29th, 2015, 03:44
پاسخ : اطلاع رسانی: تغییرات جدید و گسترده در سرویس های دیتاسنتر ovh

نوشته اصلی توسط
hegza
اتفاقا الان قیمت ها رو دیدم ولی هر چی بدی داره یه خوبی توش هست
دیگه نمیان بگن خونه دار عیال وار سرور بدون ستاپ رسید دی:
- - - Updated - - -
اینو خوب اومدی
-
-
August 29th, 2015 03:44
# ADS
-
August 29th, 2015, 04:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
برخورد شما بیشتر نیاز به کلمه شلوغ نکن داره و طرفدار او وی اچ نباش (بحث کلی)
بحث برخی دوستان کاملا صحیح هست
سیاست وقتی تغییر کنه ممکنه به سود برخی دوستان نباشه و ناراحت بشوند مثل این قسمت
سرور با هزینه ستاپ 6 ماه دادند و انتظار داشتند تا 1-2 سال تمدید کننند و بدون ستاپ و .... و حالا با افزایش 25 % قیمت ؟ نظر بنده سر کاربران کلاه رفته و این ربطی به سیاست نداره
چون مشخصات سرورو همان هست و ثابت و فروش از قبل بوده و و این تغییر سیاست نیست و میشه اسمش گذاشت تعویض سیاست
می توانست قیمت خرید جدید تغییر کنه و هر کس دلش خواست خرید جدید با قیمت جدید انجام بدهد ....
ما هم هیچ سود و ضرری نداریم پس بحثی هم ندارم و بحث صحبتهام همدری با دوستان و کاربران هست
س
بهانه گیری دوستان و صحبت هاشون قابل احترامه ولی وقتی ماهانه پرداخت می کنن و یا حتی سرور کلو ندارن و سرور اجاره ای استفاده می کنن اونم با پرداخت ماهانه
حق رو نه فقط باید به او وی اچ داد حتی باید به سایر دیتاسنترها داد حتی اگر از چنین روشی استفاده کنن و ماه به ماه قوانینشون رو تغییر بدن و قیمت ها و سایر موارد رو
یک مثال بزنم شما بستنی میخری هزارتومن ماه دیگه کارخونه قیمت روش رو تغییر میده با همون وزن اندازه رنگ و نوع آیا شما میگی من توقع داشتم همیشه همون بستنی رو هزار تومن بخرم و نه دو هزار تومن! تا آخر عمر؟
شما یک ماه پیش سرور با ستاپ خریدی در اون روز و با همون شرایط و همون قیمت الان شرایط دیتاسنتر اینه و گرون تر شده و با مسایل و موارد جدید این حتی جای کوچکترین بحثی نداره دیگه! به نظر من حتی شاید اشتباه کنم ولی مسلما اسمش کلاه برداری نیست تغییر رویه قیمت گذاری بر حسب شرایط و استراتزی مدیرانشون هست
از بزرگان تاره تعجب می کنم که حرفهای عجیبی میزنن بعداز کلی سابقه در ارائه خدمات حتی تاکنون سرور کلو با قرارداد بلند مدت از شرکت کلو کننده ارایه نمی کنن تا شاهد چنین افزایش قیمت هایی
نباشن و دردسر نکشن با استراتزی ماه به ماه شرکت ها و این برام خیلی عجیبه
امیدواریم برای ثبات بیشتر کار و کسبشون اکثر شرکت ها به سمت کلوی سرورهای خودشون پیش برن و با قراردادهایی که حتی در سه سال تعیییری نخواهند داشت از لحاط قیمیت و کیفیت و...
فرمایشات شماهم بسیار متین و قابل احترام هست آقای شیروانی و یا حسینی گرانقدر
ارادت
-
تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2015, 09:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
ای پی هم یک دلار رفته روش
ای پی همون دو یورو ست آپ هست .
قیمتش به دلار همون سه دلار هست
.
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2015, 09:48

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مشکلی با افزایش قیمت نیست ولی باید انصاف داشته باشن برای سفارشات جدید که رم و سیپو جدیدتر استفاده میشه باید قیمت تغیر کنه این قبول
ولی کسی که از قبل سرور داره همون سخت افزار قبلی که رم و سیپوش ارتقا داده نشده پس دلیلی نداره قدیمیها هم این وسط بخوان قیمت جدید پرداخت کنند
آره دیگه.. یه سریا این وسط ضرر میکنن چون کلی ستاپ پرداخت کردن تا چند ماه دیگه بتونن با هزینه کمتر سرورشون رو تمدید کنن ولی حالا باید همیشه همونو پرداخت کنند.
-
تعداد تشکر ها ازramin2015 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2015, 12:30
عضو دائم
قابل توجه همکاران عزیز:
امکان انتقال سرور از یک پنل به پنل دیگر در دیتاسنتر ovh افزوده شده است.
ویرایش توسط a.e : August 29th, 2015 در ساعت 12:32
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2015, 13:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farssub
حرف شما کاملا متین ولی هر کاری هم بکننین قابل تغییر نیست.
منتثل کنید اعصابتون هم خورد نکنید
نیازی به انتقال دادن نیست عزیز بیشتر از 4 ساله که پنل مستقیم دارم هفت ساله که از این دیتا سنتر سرور دارم و دارم با این دیتا سنتر کار میکنم
ولی در نحایت این کارشون درست نیست که بخوان سروریسهای قبلی را هم بر اساس تغیرات جدید تغیر قیمت بدن در صورتی که سخت افزارشون اپدیت نشده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 29th, 2015, 16:11
سلام.
سرور هایی که قیمت آنها ارتقا یافته اند (تمدید جدید) آیا کسی از دوستان تیکت برای آپگرید سرور خود به مشخصات جدید ارسال کرده است ؟
-
-
August 29th, 2015, 16:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام.
سرور هایی که قیمت آنها ارتقا یافته اند (تمدید جدید) آیا کسی از دوستان تیکت برای آپگرید سرور خود به مشخصات جدید ارسال کرده است ؟
بعید میدونم که اینکار انجام بدن و بخوان مجانی ارتقا بدن البته باید تیکت زد و رفت روی مخشون ممکنه قبول کنند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 29th, 2015, 16:41

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
بعید میدونم که اینکار انجام بدن و بخوان مجانی ارتقا بدن البته باید تیکت زد و رفت روی مخشون ممکنه قبول کنند
برای Reconfigure مجدد Firewall سرور ما اعلام کردند باید حدود 1 ساعت سرور کاملا قطع شود!
به نظر شما چقدر زمان خواهد برد برای آپگرید ؟
-
-
August 29th, 2015, 22:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
برای Reconfigure مجدد Firewall سرور ما اعلام کردند باید حدود 1 ساعت سرور کاملا قطع شود!
به نظر شما چقدر زمان خواهد برد برای آپگرید ؟
یعنی قبول کردن که سرور را مجانی به پلانهای جدید ارتقا بدن اگر جواب مثبت هست
اگر قبول کردن بهشون این پیشنهاد بدین که سرور جدید بهتون بدن و 24 ساعت فرصت بدن تا دیتا منتقل کنید
چی گفته گفتن سرور جدید میدیم بعد بک اپ منتقل کنید یا اینکه هارد های سرور شما را به سرور جدید منتقل میکنند اگر قرار باشه که هاردهاش عوض بشه و به سرور جدید ادد بشه حداقل یه 5- 6 ساعتی زمان میبره حداقل
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید