-
June 12th, 2015, 14:29
عضو انجمن
سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
با سلام بربید سرور با توجه به فروش قابل توجهی که در تاپیک قبلی داشتیم تصمیم گرفتیم تعداد سرور های اختصاصیمون را افزایش دهیم و آفر ویژه
ای را به شما کاربران انجمن وب هاستینگ تالک تقدیم نماییم.
مشخصات سرور آمریکا:سرور آمریکا از دیتا سنتر محبوب داسنتک میباشد.
مشخصات سرور اصلی:
E5462 2.8 Ghz Quad Core
32GB RAM
2x2TB SATA
port:1G
مشخصات سرور آلمان:سرور آلمان از دیتاسنتر محبوب هتزنر میباشد.
Ram:32G
Intel Core i7-3930K @ 3.20GHz
3x2TB SATA
port:1G
آفرهای ما به صورت زیر است:
Ram 512 MG
رم : 512 مگابایت
سی پی یو : نامحدود
هارد : 25 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
10,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
-----------------------------------------------------
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت
هارد : 50 گیگ
12,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
------------------------------------------------------
Ram 2 G
رم : 2048 مگابایت
هارد : 100 گیگ
15,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
--------------------------------------------------------------
Ram 4 G
رم : 4 G
هارد : 200 گیگ
30,000 تومان ماهانه
سفارش دهید
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه 7 هزار تومان
قیمت هر 1 گیگ رم اضافه 5 تومان
تمامی سیستم عامل ها دارای پنل ریبوت تحت وب می باشد.
چند نکته در مورد سرور :
1- پشتیبانی کاملا" واقعی از طریق تلفن - تیکت - یاهو و ایمل انجام میشه و مشکلات در اکثر موارد در 20 دقیقه الی 1 ساعت حل خواهد شد.
2- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید و در صورتی که در لیست نبودکانفیگ خود را ذکر بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
3- سرور های مورد نظر در امریکا و آلمان میباشد و دیتاسنتر به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند.
4- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش ذکر بفرمایید.
5-تحویل سرور ها بین 20 الی 30 دقیقه خواهد بود.
6 - تمامی منابع پلان ها اختصاصی بوده
7- برگشت وجه تا 24 ساعت در صورت نارضایتی
8-پهنای باند تمامی سرویس هایی که در این آفر ارائه می شوند نامحدود می باشد.
راه های ارتباطی :
جهت خرید از سایت اقدام نمایید.
ID Y:kh_sh_1368
tell:09357118988
www.berbidvps.ir
ویرایش توسط berbidvps : August 23rd, 2015 در ساعت 13:36
دلیل: ویرایش لینک خرید
-
تعداد تشکر ها ازberbidvps به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015 14:29
# ADS
-
August 24th, 2015, 12:30
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1

نوشته اصلی توسط
behnam_sarraj
من از این آقا سرویس گرفتم!
پشتیبانی عالی ☺
سرویس خوب و با کیفیت ☺
بدون قطعی ☺
قیمت مناسب ☺
سرعت بالا☺
من از هر دو لوکیشن گرفتم
ما ک راضی بودیم خدا از ایشون راضی باشه
نظر لطف شماست انشالله که همیشه همینطور بتونیم شماکاربران را راضی نگه داریم
موفق باشید
-
-
August 24th, 2015, 13:23
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
این رو به عنوان وظیفه اینجا عرض میکنم:
متاسفانه سرویس ضعیفی ارائه دادند. البته قیمتشون پایینه، ولی در ازای 30% ارزونتر بودن شاید 10% سرویسی که باید رو ارائه میدن. قطعی های مکرر، در دسترس نبودن سرویس، حتی سرعت پایین دانلود و آپلود.... مشکلات زیادی داشتن خلاصه، شاید بتونم بگم بدترین سرور مجازی ای بود که تا حالا دیده بودم. عملاً غیرقابل استفاده بود. دیگه از اون بگدریم که یه همکاریشون رکب زده بود و هرکی پسور دیفالت رو عوض نکرده بود رو یه حال اساسی داده بودن (و متاسفانه ایشون هم کوچکترین مسئولیتی در قبالش به عقده نگرفتن) بهرحال چون پنل تحت وبشون کار نمیکرد برای ریست کردن سرور تیکت باید میزدم که از حق نگذریم تقریبا سریع به تیکت ها جواب دادن، حداقل برای من که اینطور بود.
در کل جمع بندی بخوام کنم، کلاهبردار نیستن و فرار نمیکنن، با شخصیت هم هستن و کاملاً محترم. ولی سرویسشون فوق العاده ضعیف بود و ابداً رضایت مشتری رو فراهم نمیکنه. امیدوارم ناراحت نشن بهرحال ولی این مدل کار کردن نیست، اگه لازمه قیمتهاشون رو افزایش بدن و سطح سرورها رو به حد نرمال و حداقل قابل استفاده (نه عالی) برسونن. یکم هم حرفه ای تر عمل کنن 100% میتونن موفق باشن، چون آدم شریف و خوش برخوردی هستن.
با آرزوی موفقیت.
-
تعداد تشکر ها ازMusketeer به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2015, 15:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Musketeer
این رو به عنوان وظیفه اینجا عرض میکنم:
متاسفانه سرویس ضعیفی ارائه دادند. البته قیمتشون پایینه، ولی در ازای 30% ارزونتر بودن شاید 10% سرویسی که باید رو ارائه میدن. قطعی های مکرر، در دسترس نبودن سرویس، حتی سرعت پایین دانلود و آپلود.... مشکلات زیادی داشتن خلاصه، شاید بتونم بگم بدترین سرور مجازی ای بود که تا حالا دیده بودم. عملاً غیرقابل استفاده بود. دیگه از اون بگدریم که یه همکاریشون رکب زده بود و هرکی پسور دیفالت رو عوض نکرده بود رو یه حال اساسی داده بودن (و متاسفانه ایشون هم کوچکترین مسئولیتی در قبالش به عقده نگرفتن) بهرحال چون پنل تحت وبشون کار نمیکرد برای ریست کردن سرور تیکت باید میزدم که از حق نگذریم تقریبا سریع به تیکت ها جواب دادن، حداقل برای من که اینطور بود.
در کل جمع بندی بخوام کنم، کلاهبردار نیستن و فرار نمیکنن، با شخصیت هم هستن و کاملاً محترم. ولی سرویسشون فوق العاده ضعیف بود و ابداً رضایت مشتری رو فراهم نمیکنه. امیدوارم ناراحت نشن بهرحال ولی این مدل کار کردن نیست، اگه لازمه قیمتهاشون رو افزایش بدن و سطح سرورها رو به حد نرمال و حداقل قابل استفاده (نه عالی) برسونن. یکم هم حرفه ای تر عمل کنن 100% میتونن موفق باشن، چون آدم شریف و خوش برخوردی هستن.
با آرزوی موفقیت.
با سلام
دوست عزیز 1-ناراضی بودن شما از سرعت سرور به احتمال زیاد بابت این بوده که بیشتر از میزان منابع اختصاصی ک خرید کردین استفاده کردین
2- من موقع تحویل سرور به مشتری تذکز میدهم که پسورد سرور رو فورا عوض کنید و حتی تو قسمت اخبار سایت هم توضیح کلی در رابطه با این موضوع نوشته ام
3-پنل تحت وب مشکلی نداره و همچنان درسته و هم اکنون روی 70% از سرورهای مجازی فعال میباشد شما باید تیکت میدادین تا پنل تحت وب برای شما فعال بشه
ویرایش توسط berbidvps : August 24th, 2015 در ساعت 16:01
-
-
August 24th, 2015, 16:03

نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام
دوست عزیز 1-ناراضی بودن شما از سرعت سرور به احتمال زیاد بابت این بوده که بیشتر از میزان منابع اختصاصی ک خرید کردین استفاده کردین
2- من موقع تحویل سرور به مشتری تذکز میدهم که پسورد سرور رو فورا عوض کنید و حتی تو قسمت اخبار سایت هم توضیح کلی در رابطه با این موضوع نوشته ام
موفق باشید
خب قربان بنده کمترین استفاده ممکن رو از سرور کردم، اگه استفاده زیاد میکردم که شما مطمئناً و البته بدرستی سرور رو از دسترس خارج میکردید و تذکر میدادید. ضمن اینکه همین استفاده رو با تعداد زیادی سرور دیگه انجام دادم و هرگز همچین مشکلاتی نداشتم باهاشون. پس این قضیه هم که منتفی هست. در مورد اون قضیه پسورد هم که شما یه خبر زدید که پسوردها رو عوض کنید، تذکر خاصی ندادید، حتی یه ایمیل دسته جمعی به مشتریانتون نزدید. البته این چیزها پیش میاد ولی خب شما خیلی غیرحرفه ای عمل کردید و با اینکه میدونستید مسئولیت این موضوع بهرحال با مجموعه شما بوده هیچی رو گردن نگرفتید.
در مورد پنل هم همونطور که توی تیکت عرض کرده بودم برام فعال کرده بودید، ولی کار نمیکرد. گویا به سرور متصل نبود.
بهرحال فقط قصد داشتم دیگران رو در جریان بزارم در مورد نحوه فعالیتتون و البته اینکه انتقادی هم کرده باشم شاید شما طرز فکرتون رو عوض کنید در مورد کارتون، چون کاملاً انسان موجهی هستید و این موضوع مسلماً محتمل هست.
موفق باشید.
ویرایش توسط Musketeer : August 24th, 2015 در ساعت 20:43
-
-
August 25th, 2015, 15:28
یک سرور خریداری شد و تحویل داده شد
-
-
August 27th, 2015, 22:25
یک سرور رم 1 گیگ سفارش داده شد و منتظر تحویل هستم
- - - Updated - - -
سرویس تحویل گرفته شد ممنون از پشتیبانی عالی
-
-
August 27th, 2015, 22:44
3- سرور های مورد نظر در امریکا و آلمان میباشد و دیتاسنتر به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند.
می خواستم بدونم با سایت آپلود هم مشکل دارن؟
چون معمولا دیتاسنترها آلمان زیاد رو این موضوع حساس نیستن.
-
-
August 27th, 2015, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
woods_f
می خواستم بدونم با سایت آپلود هم مشکل دارن؟
چون معمولا دیتاسنترها آلمان زیاد رو این موضوع حساس نیستن.
با سلام خیر مشکلی نیست
میتونید از سایت سفارش بدین
-
-
August 28th, 2015, 13:38
عضو جدید
یک سرور 512 آلمان خریداری شد
-
-
August 29th, 2015, 13:50
یک سرویس رم 1 گیگ سفارش داده شد و تحویل گرفتم
-