-
June 15th, 2009, 22:13
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از amin2755 به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2009 22:13
# ADS
-
June 16th, 2009, 03:35
پاسخ : جلل خالق (هاست 99 ساله ! )
-
-
June 16th, 2009, 06:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin2755
دوست خوب،
این شد یک حرفه منطقی، کاملا با شما موافقم، البته همانطور که خود شرکت هم متذکر شده بود (چون فروش این هاست متوقف شده است) این پیشنهاد برای حرفه ای ها نبود. در واقع بسته پشنهادی 1، که بطور معمول برای وب سایت های معمولی در نظر گرفته می شود.
اما به هرحال، من یک محاسبه سرانگشتی کردم، ببینید شما موافق هستید؟
من آمار بیشتر وب سایت دوستان در این تاپیک را چک کردم و در حدود حداکثر 1000 بازدیدکننده در ماه داشتن یعنی:
0.02=60*24*30/ 1000
کاربر در دقیقه !
حالا ما فرض می کنیم که یک سایت، 5 کاربر در دقیقه داشته باشد یعنی:
216000 = 5*60*24*30
216000 کاربر در ماه، که همانطور که شما می دانید یک آمار خیلی خوب واسه یک وب سایت می باشد، یعنی این آمار معمولا برای وب سایت های پر ترافیک درنظر گرفته می شود.
حالا اگر هر صفحه سایت در حدود 100 کیلوبایت باشه و هر کاربر دو صفحه را بازدید کنه، پهنای باند مورد نیاز:
216000 * 2 * 100 =
41.2 گیگابایت
که کمتر از 50 گیگابایت خواهد بود.
اما همانطور که شما اشاره نمودید، طبیعی است که برای وب سایت های بسیار سنگین و پر ترافیک این پهنای باند کمه اما فکر کنم برای اکثر وب سایت ها نسبتا خوب باشه، درست می گم؟
بچه جون تو منطق حالیت نیست
مگه یک سایت فقط ایندکسش ترافیک می بره ؟
وقتی مطلب بدی تو سایت از 100 کیلو بایت میگذره و به 50 مگابایت یا بیشتر هم می رسه.
فقط نوک بینی خودتو نگاه نکن 
وقتی می ای تکنولوژی گوگل رو مثال می زنی باید چیزی هم از اون بفهمی که حرفشو می زنی
هر سایتی با اون بازدید کم که خودت مثال زدی 50 گیگ پهنای باند کم می اره
بحث ما این نیست که 1 عدد پیچ 100 کیلو بایتی چقدر پهنای باند مصرف می کنه شما زمانی که 50 گیگ هاست رو پر کردی باید در نظر بگیری پهنای باند جواب گو هست یا نه 
در ضمن ما که سایت تفریحی نزدیم بازدید بالا داشته باشیم در ضمن عدد ها مهم نیست مهم اینه که چند درصد از مشتری ها خرید بکنن
اگه من روزی 20 نفر هم بازدید کننده داشته باشم 5 نفر مشتری واقعی باشن بهتر از بازدید روزانه 200 نفره که 2 نفر مشتری باشن
سطح تفکراتت خیلی کوتاه نگر هست
در ضمن دیگه نبینم محاصبات ریاضی بکنی هر کس می تونه با عدد ها به نفع خودش صحبت کنه
به جای اینکه تو خونه بشینی با ماشین حساب اینا رو حساب کنی برور یکم منطقی به این حرفا گوش کن و از کلاه بردار ها دفاع نکن
ویرایش توسط Kambiz : June 16th, 2009 در ساعت 06:19
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
June 16th, 2009, 06:56
عضو انجمن
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
June 16th, 2009, 07:24
عضو جدید
هر کس این پست ها را بخوانه کاملا از هدف و نیت شما ها با خبر میشه.
آخه شما هر کدوم سرویسی که دارید ارائه مدید 100 تا اشکال داره، سرجمع همتون با هم اندازه یک وب سایت معمولی بازدیدکننده ندارید، نه پشتیبانی درست حسابی دارید، نه شرکت رسمی، نه فعالیت قانونی
و مهمتر از همه، نه اخلاق رقابت
شما اگه راست میگید، جای اینکه همتون با هم، در یک اقدام برنامه ریزی شده و هماهنگ، بیان و یک شرکت دیگه را خراب کنید، در مرحله اول خودتون را نقد کنید.
شما که ادعا می کنید فقط قصد دارید معتبرترین ها را معرفی کنید، آقا یک سوال، از بین شما کدومتون معتبرتر !؟
کیفیت هاست کدومتون از بقه بهتره ؟
اگه منطقی هستید، از بین شما، سرویس ها و کیفیت هاست کدومتون از بقیه ضعیف تره؟
-
-
June 16th, 2009, 08:16
عضو انجمن
-
-
June 16th, 2009, 08:53
عضو انجمن
-
-
June 16th, 2009, 09:34
من کاری به این حرفا و جر و بحث ها ندارم.
برا اینکه ملت اینجور نیان در مورد این طرح گیر بدین اینجوریش میکردن سنگین تر بود:
هاست رایگان 5 گیگ با پهنای باند 50 گیگ. (5گیگ رو 5 گیگ منظورمه!!!! برا اینکه پهنای باند و فضا منطقی در بیاد)
زیرشم میزدن هزینه 110هزار تومان جهت پشتیبانی دریافت میشه...
-
-
June 16th, 2009, 11:06
قفل هر وقت خواستید بحث درستی کنید پیام خصوصی
-
-
June 16th, 2009, 11:06
مدیر کل
شلوغش نکنید
دعوا هم نکنید
اینجا خودتون رو بکشید هیچ سودی به حال هیچ کدون نداره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-