مرکز فناوری اطلاعات سورنا دیتا
سامانه پیامکی
دارای نماد اعتماد از وزرات صنعت،معدن و تجارت
پشتیبانی بصورت 24 ساعته، تیکت،09369202789-35453684-077
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
آخزین باری که سرچ این مطلب رو زدم یک سال پیش بووود که شماره هاشون مال سال 89-90 بود هنوزم خودم دنبالشم ابدیت جدید مخابرات نداده
الان بهترین تبلیغ sms ارسال از طریق BTS هست که زیر 50000 تا قبول نمی کنه و عالیه خوبم ج می ده
بهترین راه ارسال از طریق BTS هست برای sms
برای تلگرام هم یه برنامه شماره ساز گذاشتم تو انجمن از اون استفاده کنید
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
دوستان عزیز منظور من از بانک شماره منظورم اسمو فامیلو نمیدونم کد ملی نیست لیست شماره موبایل به صورت تکستی که فقط بدونم اینها شماره واقعی هستند واسه تبلیغات همین در این حد
نه اسم طرف نا اطلاعات طرف منظورمه فقط لیست شماره های فعال ایرانسل و همراه اول همین فقط شماره ها واسه تبلیغات همین
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
مرکز فناوری اطلاعات سورنا دیتا
سامانه پیامکی
دارای نماد اعتماد از وزرات صنعت،معدن و تجارت
پشتیبانی بصورت 24 ساعته، تیکت،09369202789-35453684-077
با سلام
حاجي اينها همه سره كاريه يارو زنگ زده به دروغ ميگه من از بيمه مركزي تماس مي گيرم تمامه مشخصات منو چند تا ماشين به نامه من هستو آدرس محله كارو منزل با تمامه شماره تلفنها داره بعد مي گيد اطلاعات درز كرده اينها همش الكيه شما كافيه دنباله اينجور چيزا تو بازار سياه باشيد همين شركتهايه ارءه پيامكهاي تبليغاتي شماره هر كيو خواستي ميده با تفكيكه جنسيتي تازه پيشرفته ش هم هست منطقه اي هم آماره چه اپراتوري اونجا مشترك بيشتر داره حالا به نظره شما اين كار چطور امكان داره ؟؟؟!!!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)