-
August 28th, 2015, 22:03
+++ درخواست طراحی بازی در سبک تراوین و کلش آف کلنس +++
سلام و خسته نباشید...
دوستان یک سایت + اپلیکشین اندروید و ios میخوام موضوعش بازی آنلاینه در سبک تراوین و کلش آف کلنس
بیشتر شبیه تراوین باشه و حمله و حمله شدن میخوام شبیه کلش باشه...
دوستان قیمتش چقدر در میادش؟
-
-
August 28th, 2015 22:03
# ADS
-
August 28th, 2015, 22:06
عضو انجمن
پاسخ : +++ درخواست طراحی بازی در سبک تراوین و کلش آف کلنس +++

نوشته اصلی توسط
NersiA
سلام و خسته نباشید...
دوستان یک سایت + اپلیکشین اندروید و ios میخوام موضوعش بازی آنلاینه در سبک تراوین و کلش آف کلنس
دوست عزیز مطمئن باش گروهی یا شرکتی که این کارو انجام بده تو ایران کم هست و اگرم خیلی باشه حداقل قیمت 20 تومنی تموم میشه . ( البته اگر یک چیز خوبی در حد تراوین ) نه در حد کلش ...
موفق باشید
-
-
August 28th, 2015, 22:09

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوست عزیز مطمئن باش گروهی یا شرکتی که این کارو انجام بده تو ایران کم هست و اگرم خیلی باشه حداقل قیمت 20 تومنی تموم میشه . ( البته اگر یک چیز خوبی در حد تراوین ) نه در حد کلش ...
موفق باشید
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست از تراوین رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
-
-
August 28th, 2015, 22:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NersiA
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست از تراوین رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
دوست عزیز اینطور پروژه ها مطمئن باش بسیار سرمایه اولیه لازم داره و شاید سرمایه اولیه یکی از شرایطش باشه و شرایط دیگری هم داره .
همون کار هم نیاز به سرمایه اولیه بالایی داره .
-
-
August 28th, 2015, 22:16

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
موفق باشید
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
یه رفع باگ گیری اسکریپتی که موجوده مگه چقدر پول میخواد؟؟؟؟؟؟؟
-
-
August 28th, 2015, 22:25
عضو انجمن
اگر خواستید بازی شبیه کلش طراحی بشه، با قیمتی حدود 50 میلیون و زمانی بین 6 ماه تا یک سال طراحی میشه.
-
-
August 28th, 2015, 22:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NersiA
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
یه رفع باگ گیری اسکریپتی که موجوده مگه چقدر پول میخواد؟؟؟؟؟؟؟
رفع باگ مد نظر من نبود مثلا همون قسمت حمله من گفتم ...
-
-
August 28th, 2015, 22:36

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
رفع باگ مد نظر من نبود مثلا همون قسمت حمله من گفتم ...
یعنی موقه حمله بشه دستی کرد گرون در میادش؟؟؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamedmj
اگر خواستید بازی شبیه کلش طراحی بشه، با قیمتی حدود 50 میلیون و زمانی بین 6 ماه تا یک سال طراحی میشه.
اووووه. طراحی رو بیخیال شدم.... رفع باگ فقط:|
-
-
August 29th, 2015, 07:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NersiA
سلام و خسته نباشید...
یک سال، 85 میلیون.
تیم برنامه سازی ( طراحی و آرت + برنامه نویسی + سناریو نویس )
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
October 3rd, 2015, 02:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NersiA
یعنی موقه حمله بشه دستی کرد گرون در میادش؟؟؟
- - - Updated - - -
اووووه. طراحی رو بیخیال شدم.... رفع باگ فقط:|
سلام
اینی که شما میگین که بشه مثلا ازاد سازی نیرو ها رو دستی کرد چون تراوین یه سری لول هایی واسش تعریف شده که سیستم باید محاسبه کنه از اون حالت خارج میشه + اینکه بیس تراوین محاسبه کل حمله رو یکجا انجام میده در صورتی که اون حالت باید برای استراتیژی هم ارزش قائل شه
در صورتی که به رفع باگ نیاز داشتین در تماس باشین بیش از 4 سال هیت توی زمینه ی طراحی و دیباگ تراوین فعالیت داریم و میتونیم کار جالب رو بهتون ارائه کنیم( در صورتی که اسکریپت سالم از بیس خودمون هم خواستین موجود داریم + یه سری سایت هایی که بر روی سایت برای فروش گزاشتیم مثل Travian.xyz و TravianSpeed.asia TravianSpeed.pw که در صورتی که بخواین با همون نام تراوین ادامه کار بدین بسیار مناسب خواهد بود)
-