-
August 27th, 2015, 23:13
درخواست سرور اختصاصی برای میزبانی یک سایت
سلام وقت بخیر . یک سایت دارم و تمایل دارم روی سرور اختصاصی میزبانیش کنم .
سوال اول اینه که سرورهای هتزنر آلمان مناسب میزبانی سایت هستن ؟ بازدید سایت روزانه 10 هزار آی پی است و همزمان حد اکثر 70 نفر آنلاین هستن .
لطفا سرور اختصاصی زیر 170 تومان از هتزنر معرفی کنید
مورد بعدی اینکه من کلا از لایسنس ها سر در نمیارم .
سی پنل میخوام که دو مدل داره برای vps داره برای ded هم داره . اگر بخوام لایسنس وی پی اس بگیرم که ارزون تر هست باید سرور اختصاصی رو با vmware مجازی سازی کنم یا میشه لایسنس وی پی اس رو هم بدون مجازی سازی نصب کرد ؟
در مورد لایت اسپید هم لایسنس برای 1 هسته 2 هسته و ... داره . من میخوام فقط یک سایت رو میزبانی کنم که سایت شخصی هست . آیا لایسنس 1 هسته کافی هست ؟ برای این هم باید حتما یک وی پی اس تک هسته درست کنیم یا روی سرور اختصاصی نصب میشه و فقط محدود عمل میکنه ؟
هزینه کانفیگ سرور و نصب cpanel و لایت اسپید چند هست ؟ ممنون میشم یک نفر تمام مواردی که پرسیدم رو جواب بده
-
-
August 27th, 2015 23:13
# ADS
-
August 27th, 2015, 23:24
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی برای میزبانی یک سایت
درود
سرور اختصاصی مارکتی میتونیم براتون از هتزنر تهیه کنیم که جوابگو نیازتون باشه
کانفیگ و لایسنس سی پنل رایگان میباشد
در تماس باشید
-
-
August 27th, 2015, 23:27
سلام arkanet عزیز . بله منابعی که شما گفتید کافی هست ولی بنده بنا به دلایل شخصی نیاز به سرور اختصاصی دارم که خیلی نمیتونم باز کنم قضیه رو
.................................................. .................................
سلام xphost عزیز . بنده در سایت شما تیکت ارسال خواهم کرد
-
-
August 27th, 2015, 23:28

نوشته اصلی توسط
systematicmania
سوال اول اینه که سرورهای هتزنر آلمان مناسب میزبانی سایت هستن ؟ بازدید سایت روزانه 10 هزار آی پی است و همزمان حد اکثر 70 نفر آنلاین هستن .
سی پنل میخوام که دو مدل داره برای vps داره برای ded هم داره . اگر بخوام لایسنس وی پی اس بگیرم که ارزون تر هست باید سرور اختصاصی رو با vmware مجازی سازی کنم یا میشه لایسنس وی پی اس رو هم بدون مجازی سازی نصب کرد ؟
در مورد لایت اسپید هم لایسنس برای 1 هسته 2 هسته و ... داره . من میخوام فقط یک سایت رو میزبانی کنم که سایت شخصی هست . آیا لایسنس 1 هسته کافی هست ؟ برای این هم باید حتما یک وی پی اس تک هسته درست کنیم یا روی سرور اختصاصی نصب میشه و فقط محدود عمل میکنه ؟
هزینه کانفیگ سرور و نصب cpanel و لایت اسپید چند هست ؟ ممنون میشم یک نفر تمام مواردی که پرسیدم رو جواب بده
باسلام
سرور احتصاصی از هتزنر 150 هزار تومن با کیفیت بالا در خدمتیم
لایسنس باید جدا تهیه بشه در تماس باشید
http://hub.mizbanservers.com
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 27th, 2015, 23:30
درود گرامی ،
وی پی اس
رم 4
سی پی یو 6 هسته ای
آی پی اختصاصی
هارد 250 گیگ
سی پنل رایگان(بصورت هدیه)
ماهانه 75 هزارتومان
اطلاعات بیشتر ، بحث و مکاتبه از طریق پشتیبانی آنلاین
باتشکر
http://wnovin.com/
-
-
August 27th, 2015, 23:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
systematicmania
سلام .
چقدر مصرف سی پی یو دارین ؟
می تونیم بهتون سرور مجازی اختصاصی از ایران بدیم با شرایط ویژه :
سی پی یو : 8 هسته
رم : 8 گیگ
هارد : 100 گیگ SSDPro .
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : Centos 6.6
کنترل پنل رایگان : Cpanel و یا Directadmin
آی پی : 1
کانفینگ کامل .
دیتاسنتر : زیر ساخت
وب سرور : Ngnix و یا Litespeed و یا Apache .
ماه اول : 104000 تومان .
بقیه ماه ها : 199000 تومان .
http://billing.asrhosting.com
ثبت تیکت کنید براتون فاکتور صادر شود .
هارد از نوع SSDPro سامسونگ و بهترین کیفیت و سرعت رو در بین اس اس دی ها دارد .
کانفینگ کامل و حرفه ای روی سرورانجام میشه . امکان انتخاب کنترل پنل با لایسنس رایگان وجود دارد .
شماره تماس : 09136298914
-
-
August 27th, 2015, 23:34
دوستان لطفا فقط آفر سرور اختصاصی بدید .
قیمت لایسنس سی پنل و لایت اسپید و هزینه کانفیگ هم بگید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizban97
لایسنس ها رو چند میدید و هزینه کانفیگ چند هست ؟
-
-
August 27th, 2015, 23:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
systematicmania
سلام
سرور اختصاصی ایران با 32 گیگ رم و 4 هسته پردازنده تا 200 تومان نمیتوانید هزینه کنید ؟
ترافیک ماهانه ؟
از هتزنر آلمان هم سرورهای اصلی خود سایت که کیفیت بهتری دارند میتوان ارائه کرد یا از سرورهای مارکت زیر 170 میتوانید در سایت هر کدام را خواستید بفرمائید تا تهیه و تحویل گردد.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : August 27th, 2015 در ساعت 23:46
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 27th, 2015, 23:47

نوشته اصلی توسط
systematicmania
دوستان لطفا فقط آفر سرور اختصاصی بدید .
قیمت لایسنس سی پنل و لایت اسپید و هزینه کانفیگ هم بگید .
- - - Updated - - -
لایسنس ها رو چند میدید و هزینه کانفیگ چند هست ؟
کانفیگ رایگان هست هزینه ای ندارد.
لایسنس سی پنل 50 هزار تومان
لایسنس دایرکت ادمین 20 هزار تومان
لایسنس های دیگری هم مثل لایت اسپید بخواید به قیمت روز براتون خریداری میکنیم.
لطفا داخل سایت تیکت بزنید در خدمت شما هستم
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 27th, 2015, 23:50
سلام ممنون من با افرادی که آفر دادن از طریق تیکت در ارتباط خواهم بود . اگر باز هم آفری بود بفرمایید تا بررسی بشه .
-