-
مشکل چپ و رات شدن متن ها هنگام تایپ وقتی که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم تایپ میکنیم
باسلام
من توی whmcs یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی توی مثلا قسمت اموزش یا ایمیل متن فارسیی رو مینویسم و بعد میخوام کلمه ی انگلیسیی رو در ادامه بنویسم که بعد دوباره فارسی ادامه بدم اون وقت نوشته ها چپو رایت میشن و غیر قابل خوندن میشن چون جملات جابه جا میسن .
چطور میشه مشکلو حل کنم . البته توی قسمت ایمیل ها تونستم با پاک کردن تیبل ایمیل های دیتابیس و جایگزین کردنش با ایمیل های فارسی مشکل رو حل کنم اما هنوز توی قسمت ادیتو یا تایپ قسمت اموزش این مشکل وجود داره .
-
-
June 2nd, 2013 15:29
# ADS
-
August 26th, 2015, 14:25
عضو انجمن
پاسخ : مشکل چپ و رات شدن متن ها هنگام تایپ وقتی که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم تایپ میکنیم
دوستان مدیران مجموعه ما الان 2 ساله منتظر جوابی از شما هستیم هنوز راه حلی برایا ین مشکل پیدا نشده از دوستان خواهشمندم یک کمکی بکنند من بد جور درگیر این مشکلم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
August 26th, 2015, 16:02
عضو انجمن
پاسخ : مشکل چپ و رات شدن متن ها هنگام تایپ وقتی که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم تایپ میکنیم
ایم که خیلی راحته الان یه عکس میگیرم نشونت میدم باید چیکار کنی
- - - Updated - - -
این دو گزینه رو انتخاب کن بعد به راحتی میتونی فارسی و انگلیسی رو تایپ کنی بدون اینکه بهم بریزه
1.jpg
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
August 26th, 2015, 19:52
بازدن کلید های ctrl+shift راست کیبورد مشکل برطرف میشه
-
-
August 26th, 2015, 20:21
نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
ایم که خیلی راحته الان یه عکس میگیرم نشونت میدم باید چیکار کنی
- - - Updated - - -
این دو گزینه رو انتخاب کن بعد به راحتی میتونی فارسی و انگلیسی رو تایپ کنی بدون اینکه بهم بریزه
1.jpg
خب در این صورت مشکل اخبار رفع میشود - که ادیتور دارند - برای تیکت ها میخواهید چیکار کنید؟!
برای رفع مشکل تیکت از ماژول زیر استفاده کنید
http://www.whmcs.com/appstore/4186/W...n-tickets.html
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
August 26th, 2015, 20:24
برای تیکت ها با ی کد rtl حله و نیازی به ماژول نیس....
-
-
August 26th, 2015, 20:44
عضو انجمن
فک کنم منظور این دوست عزیز در موقع پاسخ تیکیت هست
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
mina khabaz
برای تیکت ها با ی کد rtl حله و نیازی به ماژول نیس....
در صورت امکان کد و نحوه ی قرار گرفتن رو توی تاپیگ قرار دهید
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
August 26th, 2015, 21:07
دوست عزیز به این تاپیک توجه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=109483&page=3
- - - Updated - - -
البته تا جاییکه من میدونم مشتری متن شما رو مرتب و درست میخونه، فقط قسمت ادمین هست که کلمات انگلیسی فارسی جابه جا میشن
-