نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: نظرخواهی برای خرید لپ تاپ ( بحث آزاد )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن gigabyte2052 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    227
    تشکر شده در
    171 پست

Post پاسخ : نظرخواهی برای خرید لپ تاپ ( بحث آزاد )

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    چرا حرف بیهوده می زنید؟!! تمام دانشگاه های سراسری و آزاد تهران دارن به روز درس میدن و برای برنامه نویسی اگر ++C بخوان درس بدن یا NET. استفاده می کنن و یا ++C مدرن بدون فریم ورک که قطعا نمیشه با Borland کامپایلش کرد و نیازمند کامپایلر هایی مثل CMAKE یا GCC یا MinGW هستند و IDE های جدید. ضمن اینکه برخی اساتید برای تفهیم دروس از زبان های دیگری مثل #C یا Java یا ... هم استفاده می کنند. حتی در کلاس های گرافیک نیز به جای آموزش های سنتی بر پایه C آموزش OpenGL با زبان ++C باب شده و مفاهیم بسیار بیشتر و جالب تری به دانشجویان آموزش داده می شوند. حتی در درس های دیگر ریاضیاتی نیز بر خلاف دانشگاه های دیگر که به همان اصول ریاضی کفایت می کنند، دانشگاه های تهران کاربرد آن ریاضیات را در مهندسی کامپیوتر و برق نیز آموزش می دهند و این چیزی است که در اکثر دانشگاه های شهرستان مشاهده نمی شوند.

به هر صورت اگر استارتر بخواد هزینه کنه، روی همان حرفی هستم که قبل تر زدم، اما اگر میخواد با حداقل هزینه حداقل نیاز ها رو برطرف کنه، باید حداقل یک Core i5 با 4GB حافظه RAM خریداری کنه و گرافیک مناسبی هم داشته باشه تا بتونه رندر های گرافیکی ساده رو در سریعترین زمان کافی بگیره.
    من حرف بیهوده نمیزنم , در 3 دانشگاه ایران هم ازاد هم دولتی درس خوندم اونجاهای که من بودم ویژوال استدیو هم استفاده نمیکردن چون عملا عملی وجود نداشت

میشه اسم دانشگاه تونو لطف کنید ببینیم کجا اینارو تدریس میکنه؟!
    و اینم یادتون باشه گفتم 99% دانشگاه های ایران روش تدریس مشابهی دارن و یک سری هاشون هنوز پاسکال تدریس میکنن .
    ویرایش توسط gigabyte2052 : August 26th, 2015 در ساعت 14:40
    إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
    كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)