در ابتدا اگر قصد گسترش برنامه را دارید پیشنهاد میکنم از تابع mysqli به جای mysql استفاده کنید . با توجه به این که علاقه مند به یادگیری هستید دادن کد های آماده هیچ کمکی به شما نخواهد کرد . در این فرصت که شما در حال آماده کردن یک برنامه هستید ، مفید میبینم که شما هم کمی دست و پنجه نرم کنید . بنده از این تاپیک سعی میکنم تا وقتم اجازه داد شما رو راهنمایی کنم . سایت http://www.w3schools.com/php/php_mysql_intro.asp برای مبتدی ها یک مرجع مفید است .
برای اینکه شما بتونید به کاربر اجازه ویرایش بدید باید یک صفحه درست کنید که مشخصه ی اون کاربر رو داخلش داشته باشه . این کار رو میتونید به روش های مختلف انجام بدید :
1 - از طریق کوئری استرینگ : مثلا در صفحه ی قبل به صفحه ویرایش از طریق www.mesal.com/virayesh.php?user=ali انتقال انجام بشه . این پارامتر رو از طریق تابع زیر استخراج کنید :
کد:
$username=_GET["user]
2 - از طریق یک فرم و استفاده از یک فیلد مخفی () این مفدار رو انتقال بدید و از تابع زیر استفاده کنید :
کد:
$username=_POST["user]
3 - میتونید از SESSION برای انتفال مقادیر بین صفحه ها استفاده کنید .
4 - و راه های دیگر ...
پس از دریافت پارامتر یوزر میتونید در صفحه ی ویرایش یک فرم بسازید که مقادیر پیشفرض آن اطلاعات کاربر باشد . برای دریافت اطلاعات کاربر هم که میتونید مثل همون فایل اولی که فرستادید عمل کنید با این تفاوت که فرمان اس کیو ال شما باید به صورت زیر باشه :
کد:
$sql="SELECT * from table_e_morede_nazar where username=".$user;
فراموش نکنید که یک مقدار ثابت و تغییر ناپذیر مثل ID باید به صورت مخفی در فرم قرار دهید . برای بروز رسانی میتونید از :
کد:
$sql = "UPDATE table_e_morede_nazar SET password='az_form' WHERE id=".$id;
or
$sql = "UPDATE table_e_morede_nazar SET password='az_form' WHERE username=".$user;
موفق باشید