نوشته اصلی توسط
hegza
دوست عزیز جهت اطلاعتون سایت پیمنت 24 چند سال پیش برای من ساخت یک قبض دارند که پی اس دی هست و به نام 10000 نفر زدن و طبیعتا وقتی لیمیت میشید اون قبض هم تایمش تموم شده
+شماره موبایلی که براتون میزنند در دسترس اصلا نیست پس برای فقط و فقط یک ویزا کارت مجازی 5دلاری + ساخت یک اکانت 7-8 دقیقه ای و ویرایش یک فایل پی اس دی فیک 249 میگیره اگر اینطوره بیا خودم برات بسازم
چرا ماها اینقدر ساده هستیم؟
بابا برو یک وی پی اس بخر(جایی که ای پی ثابت باشه نه فردای روز تغییر سرور بده/یک ویزا 5 دلاری تهش 20 تومن نه 25 تومن/اکانت هم رایگان بساز حالا هر وقت لیمیت شدید فکر مدرک باش و باز هم میگم خیلی کم پیش میاد بتونید لیمیت رو اوکی کنید جزء اینکه این محدودیت کشور رو نداشته باشید و لیمتتون بخاطر مسائل تحریمی نباشه
- - - Updated - - -
و باز جهت تکمیل همیشه کارت دبیت به پی پالتون اد کنید تا لیمیت شدید کارتتون لااقل باشه و مشتقیم حساب پی پال رو شارژ نکنید من کلی دست و پا زدم
دیتا سنتر زنگ میزنه موبایل پی پالت که پیمنت 24 زده و الکیه پس تائید نمیشید.
دست آخر خودم درسم تموم شد رفتم سربازی پاسبورد گرفتم از ارمنستان وریفای کردم شماره اونجا هم دارم هروقت بخوام میرم و میام ضمنا به یک خانواده ایرانی ساکن اونجا یه پولی دادم هر وقت لازم دارم کامپیوتر رو روشن میکنن بهم ریموت میدن اینم از تحریم راحت شدی رفت