نگفتم که IP invalid میدادن ! ip valid ! ولی در حین اتصال ip تغییر میکردهاین آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .این خودش تکنولوژی بسیار بالایی داره
منم حرفم همینه آخه چطور تونستن بدون disconnect آی پی ها رو عوض کنن الله اعلم
مجوز هم دارن !![]()
در این مورد از واژه ی 24 ساعته نمیشه استفاده کردا !!!تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادنبالاخره چند ساعت در شبانه روز آدم باید بخوابه !
شما گرون ترین روتر دنیا هم بیار اینجا ! وقتی که زیر ساختش نیست رو هوا که نمیشه ازش استفاده کرد !میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشده
امنیت فیزیکی یک دیتا سنتر اولین شرطش هست ! زلزله جنگ سیل اینا همه هستن ! تازه از همه بدتر حسابشو بکنید مثلا از یه دیتا سنتر سرقت بشه چه آبرو ریزی به بار میاد!!!خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشه
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار
ضمنا استفاده از واژه ی "مرکز داده" به معنی Data Center برای این مورد درست نیست ! چون مرکز داده کارهایی که میکنه خیلی بیشتر از این حرفاس البته بر اساس اطلاعاتی که دارم میگم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید . چون صرفا با راه اندازی چند وب سرور نمیشه واژه ی مرکز داده رو به کار برد ! چیزی که در ایران رایجه ! ( اینجوری باشه که خونه ما هم یه زمانی دیتا سنتری بوده واسه خودش) اگه اشتباه میکنم تذکر بدید !
شما پهنای باند 1 مگ رو میدی 100 تومن ! یعنی 100 مگ میشه !!!! 10 میلیون تومن ! یه کوچولو قیمتش بالا در میاد !تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میدهدر صورتی که این رقم جاهای دیگه 1 میلیونه ! تو ایران بله ولی بازاری که پیش روی ملت هست که فقط ایران نیست
![]()
حرف شما متین ولی مشتری از شما مگه سرویس نمیخواد ؟ ! اگه اینطوریه که شما یه دفه بگید ما سرویس رو هم قطع کنیم باز مشتری مشتری ماست !مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکننخب اگه اینطور هست که اون مشتری حتما یه مورد خاص داره
چون بی رو در واسی تو تجارت هر کسی منافع خودشو در نظر میگیره ! ( غیر از اینه ؟ ) مثلا یه سایت دانلود الان قرار باشه رو سرور های شما پشتیبانی بشه ! 1000 تا کاربر آنلاین در نظر بگیرید که هر کودوم میخوان 10 مگ دانلود کنن ! حالا چی میشه ؟
به هر حال من که گفتمم هدفم این نیست که نا امیدتون کنم ولی بهتره راهکار های منطقی ارائه کنیم !