این آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .بعضی جاها رویت شده کانکشنی که به ISP وصل هست هر 5 ثانیه Ip جدید میگرفته
تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادنساپورت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشدهنتورک شما پایدار تره یا یه دیتا سنتر خارجی !
خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشهامنیت شما بالاتره یا دیتا سنتره خارجی !
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار
خوب معمولا تجهیزات بسته به تعداد سرور ها بیشتر میشود. مثلا اگر اقای خطیبی 2 سرور دارد بره یه سوئیچ 32 تایی بخره یه روتر فلان چیز بخره یا کل مرکزشو کابل کشی کنه 50 تا رک بچینه کنار هم که بگه تجهیزاتم زیاده؟!تجهیزات شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکننمشتری به شما بیشتر اعتماد میکنه یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میدهقیمت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
در مورد سرور هم که خوده آقای خطیبی گفتن شما میتونید خودتون سخت افزار را تهیه کنید و برای مرکز ارسال کنید اگر فکر میکنید گرون هست پهنای باند هر مگ 99 تومان توی ایران خداییش خیلی خوبه