در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:Dمخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه
دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پیاصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه
به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)
تا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشهیا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه
معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست
تحقیق کنید راه کار زیاده که نیاز به تغییر آی پی نباشهمثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟
خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS )
جناب تقی خانی ازون حرف ها زدی ها پهنای باند یعنی ماهی 65 هزار تومان 1 مگ نامحدود؟ کدوم شرکت من برای خونمون بگیرمهمینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.
بهتون تبریک میگم آقای خطیبی . امیدوارم همیشه موفق باشید توی این انجمن همه به فکر سنگ انداختن هستن شما راه خودتون رو برید نهایتش اینه که مثل کیانا سرور هاتون کم میاره انتقال میدید به سرور های خارجیبه کارمون ایمان داریم و اوج میرسیم
همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.