نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران

مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه
    در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:D
    اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه
    دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پی
    به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)
    یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه
    تا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشه
    معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست
    مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟
    تحقیق کنید راه کار زیاده که نیاز به تغییر آی پی نباشه
    قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS )
    خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟
    همینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.
    جناب تقی خانی ازون حرف ها زدی ها پهنای باند یعنی ماهی 65 هزار تومان 1 مگ نامحدود؟ کدوم شرکت من برای خونمون بگیرم
    به کارمون ایمان داریم و اوج میرسیم
    بهتون تبریک میگم آقای خطیبی . امیدوارم همیشه موفق باشید توی این انجمن همه به فکر سنگ انداختن هستن شما راه خودتون رو برید نهایتش اینه که مثل کیانا سرور هاتون کم میاره انتقال میدید به سرور های خارجی

همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

2. تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)