-
August 23rd, 2010, 22:27
فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران
گروه میزبانی لرد نیک افتخار دارد سرویس اختصاصی خود را در ایران به شرح زیر در ایران اعلام میدارد
MainBoard : Asrock
CPU : intel 430
Ram : 1 GB DDR2
HDD : 250 GB
DVD-Rw
300.000 T
--------------------------------
MainBoard :Asus EPU
CPU : E5300 Intel
Ram : 2 GB DDR2
HDD : 320 GB
DVD-Rw
380.000 T
-------------------------------
MainBoard: Asus
CPU : Intel Cori3
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 500GB
DVD-Rw
599.000 T
-------------------------------
قیمت های بالا فقط یک بار از طرف کاربر پرداخت میشود و مالکیت سرور با کاربر می باشد و ماهیانه فقط هزینه پهنای باند و نگهداری پرداخت میگردد
هزینه پهنای باند با پورت 1 مگ و نگهداری ماهانه 130 هزار تومان می باشد که به ازای هر مگ پهنای باند 99 هزار تومان به هزینه اولیه اضافه می شود
-
تعداد تشکر ها از LordVPS به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2010 22:27
# ADS
-
August 24th, 2010, 00:39
پاسخ : فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران

نوشته اصلی توسط
akbari
خوب این سوال جالبی نیست چون توی ایران معلوم هست از کجا دیگه از مخابرات و شرکت های خصوصی.
اینقدر کشور پیشرفت نکرده که از کشور های مختلف اینترنت ماهواره ای گرفت. میشه گرفت ولی شب نشده باید توی بازداشتگاه بخوابی.
جناب خطیبی اگر مشکلی برای سرور پیش بیاید خودتان تعویض سخت افزار را انجام میدهید یا به عهده خریدار هست؟
به مشتری خبر میدیم و در صورتی که موجود باشه قطعه تعویش میکنیم و مبلغ رو در یافت میکنیم !
-
تعداد تشکر ها ازLordVPS به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bestvps
خب مخابرات و شرکت های خصوصی ایرانی که تعهد اصولا اصلا نمیدونن چی هست

یه دفعه میبنی همه چی قطع شده زنگ میزنی بعد از کلی دردسر ممعلوم میشه یه موردی یه جا پیش اومده بدون هماهنگی قطع کردند معمولا هم زمان مشخصی ندارن که کی مشکل حل میشه ! حل شدن مشکل هم اصولا با خداست

ببخشید جناب خطیبی من داشتم میرفتم ولی گفتم بزار این پست هم بزنم بد برم
دوست عزیز مخابرات معمولا در زمان های حساس امنیتی سرویس را قطع میکند مثل مسائلی که در گذشته اتفاق افتاد که معمولا وقتی اینطوری بشه کل ایران قطع میشه یعنی اینکه شما هم دیگه به اینترنت دسترسی نداری . سرویس دهندگان خصوصی هم خود خیلی ها هستند که سرویس عالی می دهند و قطعی خیلی کم شاید در ماه 30 دقیقه اونم در نیمه های شب داشته باشند.
در این مورد مرکز داده هم 100 درصد از 2 سرویس دهنده استفاده میشود که در صورت اختلال در یکی از سرویس دهندگان سرویس دیگری شروع به کار کند. که به این عمل لود بالانس میگویند که با یک روتر که 100 درصد این مرکز دارد انجام میشود و شما هیچ قطعی حس نمیکنید
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 01:02
-
-
August 24th, 2010, 01:02
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازbestvps به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 01:14

نوشته اصلی توسط
bestvps
حالا به هر حال امیدوارم اینظور باشه که شما میفرمایید

ما که بدمون نمیاد سرویس خوب موجود باشه

ولی تجربه ثابت کرده که به بعضی از چیز ها نمیشه اعتماد کرد یکیشم اینترنت ایران هست !

مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه . به هر حال سایت هایی که آپتایم رو محاسبه میکنن این بحثا رو قبول ندارن . اینترنتی هم که بشه براش مواقع خاص تعریف کرد که اینترنت نیست دیگه

ISP ها هم که بهترینشون رو در نظر بگیریم کاراشون یه جاهایی بد لنگیده ! مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟

اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه

دیگه متخصص هستند بچه ها کارای جدید میکنن

یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه !! برایدا کردنش هم لینک رو قطع میکنن ولی لینک شما قطع نمیشه لینکه یه بدبخت از دنیا بی خبری قطع میشه که داره اون موقع با نت کار میکنه ! و هیچ کسی هم جواب شما رو نمیده ! قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS ) چون برق هم هیچ تعهدی نداره که امروز اگه رفت اصلا بیاد ! سیستم اتفا حریق و کنترل دما و حفاظت فیزیکی هم به کنار !
حالا خودتون اینا رو بزارید کنار هم ! ببنید COLO یه شرکت خارجی به صرفه تر هست براتون یا آفری که دادید !

انصافا خودتون نظر بدید !
شما انگار خیلی حال میکنی حال بگیری!
من که گفتم 100 % نیست
ولی انگار شما دوست داری بکوبی
خیلی علاقه به خارجی ها داری برو با هاشون کار کن دنبالت نذاشتم که بیای سرویس بگیری برای بعضی ها این که ایران باشه مهمه
حالا راه
-
-
August 24th, 2010, 01:29
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از bestvps به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 01:43
دوست عزیز
بالا خره از یه جایی باید شروع بشه
حالا کم کم پورت رو هم اضافه میکنیم
در جستجوی جایی هستیم که یه بتونیم کار های ساختمانی رو شروع کنیم و مرکز داده در حد اندازه بسازیم
ویلی الان هرچیم که باشیم به خودمون میبالیم که در کمتر از 4 ماه داریم توی نت جا میتوفتیم
و هر کی هم که بخواد سنگ بندازه سنگ رو خورد میکنیم
به کارمون ایمان داریم و اوج میرسیم
-
-
August 24th, 2010, 04:08
خوب من میگم گرونه به این خاطره که من میتونم سرور رو همینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------

نوشته اصلی توسط
khatibi
دوست عزیز
بالا خره از یه جایی باید شروع بشه
حالا کم کم پورت رو هم اضافه میکنیم
در جستجوی جایی هستیم که یه بتونیم کار های ساختمانی رو شروع کنیم و مرکز داده در حد اندازه بسازیم
ویلی الان هرچیم که باشیم به خودمون میبالیم که در کمتر از 4 ماه داریم توی نت جا میتوفتیم
و هر کی هم که بخواد سنگ بندازه سنگ رو خورد میکنیم
مراقب غرورت باش. کار دستت میده.
اینی که شما اسمشو میذاری جا افتادن هیچی نیست. رنکینگ سایتتو دیدی؟
بخاطر خودت میگم. هرچند با چیزی که دیدم تو این تاپیک، الان میای چهارتا هم بار من میکنی.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 08:48
عضو انجمن
مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه
در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:D
اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه
دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پی
به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)
یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه
تا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشه
معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست
مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟
تحقیق کنید راه کار زیاده که نیاز به تغییر آی پی نباشه
قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS )
خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟
همینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.
جناب تقی خانی ازون حرف ها زدی ها پهنای باند یعنی ماهی 65 هزار تومان 1 مگ نامحدود؟ کدوم شرکت من برای خونمون بگیرم 
بهتون تبریک میگم آقای خطیبی . امیدوارم همیشه موفق باشید توی این انجمن همه به فکر سنگ انداختن هستن شما راه خودتون رو برید نهایتش اینه که مثل کیانا سرور هاتون کم میاره انتقال میدید به سرور های خارجی
همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 09:23
عضو جدید
در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:D
ببینید خب در این صورتم باز دلیلی نمیشه که کسی بخواد هزینه اضافی بپردازه!! چون همون سرویس و بهترشو خارجیه ارزونتر میده ! حالا شما دم دستته میزنی رو CD بقیه چی ؟ 10000 تا بازدید رو شما با اینترنت 1 مگ ساپورت می کنید ؟
اینجوری که شما میگید لودش خوبه که کانکشن باید خیلی ... !!
ما با جاهایی که کار میکنیم ! تاحالا به ایرانی بودنمون توهین نکردن ! اگه اینکارو بکنن اگه گزینه ی بهتری داشته باشیم مطمئن باشید گزینه ی بهترو انتخاب میکنیم ! فکر کردید ما اجنبی و وطن فروش هستیم !!! ضمنا اگر هم یه وقت حاضر بشیم توهینی رو تحمل بکنیم ( که تا به الان نبوده ! حتی تحریم هم که میشیم اکثر جاها بدون توهین میگن این به علت قوانین فلان جا هست ! ) فقط بخاطر مشتریامون و کیفیتمون هست که زیر سوال نره !
دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پی
به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)
بنده نگفتم کاره شما الان چطوره ! لود بالانسر هم چیزه پیچیده ای نیست که 60 بار تکرار کردید دیگه ! من داشتم مشکلات اینترنت رو بررسی میکردم و گفتم بعضی جاها رویت شده کانکشنی که به ISP وصل هست هر 5 ثانیه Ip جدید میگرفته !!! به نظر شما این نیاز به لود بالانسر داره ؟!!!! شما همچین کانکشنی به روتر های گردن کلفت Cisco هم بدی دووم نمیاره حالا چرا اسم لود بالانسر اومد الله اعلم !
ا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشه

معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست
اینم نگفتم شما ADSL بگیر ( که البته DSL تکنولوژی خیلی بدی نیست برا این سرعتی که فرمودید ! ) !!! گفتم مشکل اینترنت تا این حد !!!!
Wifi هم اگه خواستید براتون ایراداشو بگم !!!؟؟ فقط میمونه فیبر که فیبر هم کلی دنگ و فنگ داره تا بهت بدن و احتمالا هفت خان رستمی در پس فیبر خوابیده !
خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟
خودم اشاره کردم که USP نگید ضمنا تو دیتا سنتر کسی نمیاد یو پی اس 10-12 ساعته بزاره !!!! UPS فقط برای پوشش زمانی هست که شبکه برق از مدار خارج میشه و ژنراتور وارد کار میشه و گرنه من میتونم UPS 1000 ساعته هم درست کنم ولی یه تریلی باتری نیاز داره که هزینش سر به فلک میزاره !!! و بعد از مدتی هم باتری ها مستهلک میشن ! و دوباره ! خلاصه UPS 10 ساعته هم خیلی تئوری باحالی نیست چون کل زمانی که UPS از منبع تغذیه قطع میشه نباید بیشتر از چند دقیقه بشه !
همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.
بحث GIGA : گیگا همین الانش با کلیه ی چیزایی که فرمودید چند هزار سرور داره و یه دیتا سنتره ! وقتی فعالیت شما با این همه مشکل میگید خوبه چرا میگید بقیه بدن ؟ ضمنا همین الان گیگا سره همین قضایا کم ضرر نکرده که فک کنید !!!
The planet : بحث ماله چند سال پیش هست نه حالا !!! اونم ایرادی که گرفتید باز بر خودتون وارده ! تجهیزات اتفای حریق خودتون رو با The Planet مقایسه می کنید ؟ !!! بعدشم کل سروراش که نسوختن !!! یه بخش خیلی خیلی محدود ! الان اگه مشکل آتش سوزی گریبانتونو بگیره چطوره حلش میکنید ؟! بالاخره برقه دیگه ! یه اتفاق کوچیک یه حادثه ی بزرگ !
FDC هم که اسمش روشه ! با همین وضعی که میگیرد 2-3 تا دیتا سنتره
دیتا سنتر هم با سرور سنتر خیلی تفاوت داره !
حالا اگه میخواین با گیگا و FDC بسنجین که اونا دارن مشتریاشونو از دست میدن ! شما اصلا نمیتونی بدست بیاری اگه بخوای مثله اونا خدمات ارائه کنی !
ساپورتتون هم که میگید فقط شبا فعاله ! کسی که برا سرورش یه اتفاق کوچیک میفته شب و روزش یکی میشه براش مهمه که همون موقع یکی جوابشو بده و بد ترین پشتیبانی خارجی هم تو 12 ساعت جواب میده مگر اینکه تعطیلی باشه و اونجا هم هتل باشه !
حالا به هرحال مقایسه کنید بعد بگید رو هوا نگید ! قصد ندارم بگم کار رو تعطیل کنید اما واقع گرا باشید تا ضرر نکنید !
ساپورت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
نتورک شما پایدار تره یا یه دیتا سنتر خارجی !
امنیت شما بالاتره یا دیتا سنتره خارجی !
تجهیزات شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
مشتری به شما بیشتر اعتماد میکنه یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
قیمت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
-
تعداد تشکر ها ازbestvps به دلیل پست مفید