-
August 24th, 2015, 20:59
نیاز به متخصص برای تعریف دی ان اس اختصاصی و یکسری موارد دیگر در سرور ویندوز
سلام
ما یک سرور اختصاصی ویندوز با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۰۸ داریم و من میخوام دی ان اس اختصاصی بر اساس دامینی که قراره استفاده کنیم براش تعریف بشه. کلا قراره یک سایت رو در این سرور بالا بیاریم.
الان سرور خامه و فقط سیستم عامل و بانک داده روش نصبه. علاوه بر این کنترل پنل رایگانی هست به اسم wcp اگه اشتباه نکنم که میخوام روش نصب بشه.
بابت این دو چقدر میگیرید؟ اگر کسی هست پیشنهاد بده. لطفا شماره تماس ثابت یا شماره ای بدین که همیشه پشتیبانی بده. لطفا کسانی که از عهده اینکار بر میان پیشنهاد بدن. مرسی
-
-
August 24th, 2015 20:59
# ADS
-
August 24th, 2015, 21:02
پاسخ : نیاز به متخصص برای تعریف دی ان اس اختصاصی و یکسری موارد دیگر در سرور ویندوز
عرض ادب
از سایت زیر میتونید بازدید کنید:
http://nginxweb.ir/
-
-
August 24th, 2015, 21:07
پاسخ : نیاز به متخصص برای تعریف دی ان اس اختصاصی و یکسری موارد دیگر در سرور ویندوز

نوشته اصلی توسط
nice-domain
اگه میشه قیمت رو پیام خصوصی کنین.
-
-
August 24th, 2015, 21:09
عذر میخوام دوست عزیز بنده فقط سایت رو معرفی کردم ولی در خصوص کانفیگ سرور تخصصی ندارم
فکر کنم بهتر باشه از پشتیبانی سایت کمک بگیرید
این سایت در زمینه کانفیگ سرور فعاله و در نتایج گوگل سرچ زدم بالا اومد به شمام پیشنهاد دادم
-
-
August 25th, 2015, 18:05

نوشته اصلی توسط
p30rayan
سلام
ما یک سرور اختصاصی ویندوز با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۰۸ داریم و من میخوام دی ان اس اختصاصی بر اساس دامینی که قراره استفاده کنیم براش تعریف بشه. کلا قراره یک سایت رو در این سرور بالا بیاریم.
الان سرور خامه و فقط سیستم عامل و بانک داده روش نصبه. علاوه بر این کنترل پنل رایگانی هست به اسم wcp اگه اشتباه نکنم که میخوام روش نصب بشه.
بابت این دو چقدر میگیرید؟ اگر کسی هست پیشنهاد بده. لطفا شماره تماس ثابت یا شماره ای بدین که همیشه پشتیبانی بده. لطفا کسانی که از عهده اینکار بر میان پیشنهاد بدن. مرسی
با بهترین کیفیت و پشتیبانی براتون انجام میشه
نمونه هم انجام دادیم
نیاز به نصب iis + dns server و چندتا قابلیت جدید رو سرور هست
که در صورت نیاز براتون انجام میشه
تماس : 09173800604
محمودی
-
-
August 25th, 2015, 20:55
عضو انجمن
در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی کنیم
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-