نقل قول نوشته اصلی توسط mahdavifar نمایش پست ها
سلام

آقا ببخشید که تو این انجمن تاپیک می زنم. نمی دونستم از کی بپرسم

خواهشاً بهم نخندید

من می خوام برای شرکت بابام یه سایت درست کنم.
اما نمی دونم برا ساخت یه سایت، بعد از خرید هاست و اتصال دامنه، چی کار باید بکنم؟
برای استفاده از سیستم وردپرس، جوملا یا... چیکار باید انجام بدم؟
اصلا سیستم مدیریت محتوا چی هست؟ چی هست؟ و اگه یکی از اینا رو نصب کنم، چجوری باید سایتم رو مدیریت کنم و پست بزارم و...
چجوری می تونم از قالب های آماده وردپرس یا... استفاده کنم؟

خلاصه 0 تا 100 رو برام توضیح بدید خواهشاً

هرچی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
خوب شما اول برید یک دامنه ثبت کنید نام دامنه هم دقت کنید رند باشه و تعداد کلماتشم کم باشه چه بهتر بعد شما بهتره برید یک هاست لینوکس cpanel و یا لینوکس directadmin بخرید پیشنهاد من cpanel هست
گام دوم بهترین سیستم مدیریت محتوا که خیلی ها هم ازش استفاده میکنن وردپرس هست این سیستم به شما کمک میکنه بدون این که چیزی از برنامه نویسی بدونید مطالب و خبر هارو توی سایتتون ارسال کنید!
گام سوم انتخاب یک قالب حالا شما میتونید بدید قالب رو طراحی کنن براتون یا میتونین از قالب های آماده استفاده کنید! بهترین سایت که میتونه به شما کمک کنه همیار وردپرس هست http://hamyarwp.com

در ضمن از هرجا هاست بخرید براتون وردپرس رو نصب میکنن البته بیشتر جا ها اگر هاست و دامنه داری میتونم تو این ضمینه به شما کمک کنم نصب وردپرس و قالب و... رو برات انجام بدم رایگان کارت را بیوفته + توضیحات بیشتر یاهو!! c_to0o

*** دقت کن از کجا دامین و هاست رو سفارش میدی! اگر دامین ملی استفاده کنید بهتره.. چون شرکته از دامین co.ir استفاده کنید..