سلام
بنده دیروز از ایشون (ایزی هاست) یک دامنه با پسوند .top تهیه کردم و متاسفانه به هیچ عنوان از سطح خدمات رسانی ایشان رضایت نداشتم.
بنده تاکید کردم که پنل جداگانه برای مدیریت دامنه برام اهمیت داره و کارشناس فروش ایشون فرمودند که پنل از هکزونت ارائه میدند که خیلی از ریسللو قوتی است و قابلیت whois guard هم دارد. که متاسفانه بعد از 18 ساعت از ثبت سفارشم گفتن که هکزونت تغییر سیاست داده و دیگه پنل جداگانه ارائه نمیده (واقعا این مشکل به یکباره ایجاد شده؟؟ کارشناس فروش یک شرکت نباید قابلیت های دقیق یک محصول رو مطلع باشه تا سرویس قبل از خرید و بعد از خرید متفاوت نباشه؟) و همون بخش تنظیمات دامنه WHMCS هست همینطور گفتند که برای whois guard باید هزینه جداگانه پرداخت بشه.
در ابتدای خرید whois این پسوند کار نمیکرد و به ناچار خود ایشون سفارش بنده رو ثبت کردن بعد از پرداخت هم ایمیل تائیده نیومده بود که بعد از کلی تیکت پشتیبانی مجدد ارسال شد.
تنها ضرر بنده مبلغ 9900 تومان + 18 ساعت زمان برای شناخت سطح خدمات رسانی این شرکت بود و تنها به این دلیل اینجا نتیجه خریدم رو ذکر کردم تا سایر دوستان برای اطلاع از سطح خدمات رسانی این شرکت چنین ضرری رو متحمل نشند.