این رو به عنوان وظیفه اینجا عرض میکنم:
متاسفانه سرویس ضعیفی ارائه دادند. البته قیمتشون پایینه، ولی در ازای 30% ارزونتر بودن شاید 10% سرویسی که باید رو ارائه میدن. قطعی های مکرر، در دسترس نبودن سرویس، حتی سرعت پایین دانلود و آپلود.... مشکلات زیادی داشتن خلاصه، شاید بتونم بگم بدترین سرور مجازی ای بود که تا حالا دیده بودم. عملاً غیرقابل استفاده بود. دیگه از اون بگدریم که یه همکاریشون رکب زده بود و هرکی پسور دیفالت رو عوض نکرده بود رو یه حال اساسی داده بودن (و متاسفانه ایشون هم کوچکترین مسئولیتی در قبالش به عقده نگرفتن) بهرحال چون پنل تحت وبشون کار نمیکرد برای ریست کردن سرور تیکت باید میزدم که از حق نگذریم تقریبا سریع به تیکت ها جواب دادن، حداقل برای من که اینطور بود.
در کل جمع بندی بخوام کنم، کلاهبردار نیستن و فرار نمیکنن، با شخصیت هم هستن و کاملاً محترم. ولی سرویسشون فوق العاده ضعیف بود و ابداً رضایت مشتری رو فراهم نمیکنه. امیدوارم ناراحت نشن بهرحال ولی این مدل کار کردن نیست، اگه لازمه قیمتهاشون رو افزایش بدن و سطح سرورها رو به حد نرمال و حداقل قابل استفاده (نه عالی) برسونن. یکم هم حرفه ای تر عمل کنن 100% میتونن موفق باشن، چون آدم شریف و خوش برخوردی هستن.
با آرزوی موفقیت.