صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: نظرخواهی برای خرید لپ تاپ ( بحث آزاد )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Mr-MAMAD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : نظرخواهی برای خرید لپ تاپ ( بحث آزاد )

با سلام

مورد دومی.

چون برنامه های که آموزش میدن و سیستمی که کار میکنید توی دانشگاه بر پایه ویندوز هست .

اکثر برنامه های که آموزش میدن نیز بر روی سیستم مک غیر قابل اجراست

موفق باشید
    "به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"

2. تعداد تشکر ها ازMr-MAMAD به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    367
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    292 پست

سلام! asus رو بگیری بنظر من برای کارت بهتره ولی من خودم لپ تاپ های sony vaio رو بیشتر میپسندم!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

Apple فقط برات دردسر هست تو ایران و با این اوضاع اقتصادی. ASUS رو بگیر، اما نه اون مدلی که خودت پیدا کردی، G56JK رو بگیر، دیگه توضیح نمیدم، اما از هر حیثی که بخوای بررسی کنی بهتر هست.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

عضو جدید ParsIranic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    86 پست

از نظر کیفیت کار و سخت افزار صد در صد اپل بهتره و بکپارچگی بسیار خوبی داره . از تجربه کار کردن با اون حتما لذت خواهید برد
    اما مشکل اصلی اینه که مطمئنا تا مدتها کار با مکینتاش برای شما بسیار سخت خواهد بود و برای بعضی از نرم افزار هایی که تو محیط ویندوز هست در مکینتاش با مشکل رو به رو خواهید شد.
    کلا از نصب ویندوز در مک تجربه خوبی ندارم و زیاد ناچار به تعویض ویندوز میشدیم. پس اگر قرارِ اپل بخرید ، از همین الان خودتون رو برای کار کردن با مکینتاش اماده کنید ، چون وقتی یاد گرفتید بسیار لذت بخش و جذاب خواهد بود.
    اما دز زمینه ایسوس باید بگم این برند واقعا داره عالی کار میکنه و سخت افزار های بسیار با کیفیتی هم ارائه میده. از نظر زیبایی هم نقصی نخواهد داشت. و شما رو راضی نگه میداره . در ضمن از ویندوز استفاده میکنید و در دانشگاه هم با نرم افزار هایی که برمیخورید کاملا هماهنگ هستید.
    شخصا اگه قرار باشه اپل بخرم ، حتما باید به لب تاب ویندوزی هم داشته باشم.
    پیشنهادم برای شما ایسوز هست . دنبال برند دیگه ای هم نباشید . همینا فعلا بهترین برند های بازار لب تاب هستن. با فاصله بسیار زیاد نسبت به دیگران.
    پارس ایرانیک ParsIranic
    اولین ارائه دهنده سرور ابری منعطف بر پایه CloudStack در ایران و کانادا
    Telegram : @parsiranic_info

عضو انجمن softlayer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,313
    تشکر شده در
    1,105 پست

نظر دوستان تایید میشه، در مجموع دانشکاه های ما به گونه ای هستند که نیاز به سخت افزار انچنانی ندارید.
    همه موارد بستگی به خود شما داره، استادی که ساعتی 3.500 تومان میگیره که سر کلاس بیاد هیچوقت خودشو درگیر چالشی تحت عنوان یادگیری شما نمیکنه.
    اگر قصد شما اینه که خودتون تحقیق و ... داشته باشید و پیشرفت کنید یک لپتاپ با سخت افزار مناسب تهیه کنید که پاسخگوی حداقل چند سال باشه.
    در مجموع برند اپل به کار شما نمیاد. علتش هم اینه که اگر در دانشکاه شما قصد بر یادگیری باشه به نرم افزار هایی مثل : visual studio,sql server,emulator 8086,afftereffect,photoshop,dreamweaver,enterprise architect,cisco packet tracer,.. نیاز پیدا میکنید که به برخی به روی مک قابل نصب نیست و تغییر سیستم عامل هم بازدهی سیستم شمارو پایین میاره
    برند ایسوس هم برند خوبی هست اما سری N دیگه قدیمی شده کسی توصیه نمیکنه
    ویرایش توسط softlayer : August 26th, 2015 در ساعت 14:58
    فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
    بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی

WWW.MAHTAONLINE.IR

عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

سلام

در مورد مک بهتره از خیرش بگذرید تا درگیر شرش نشید مخصوصا شما که برای کارهای دانشگاهی نیاز دارید احتمالش زیاده نرم افزار هایی که نیاز دارید روی مک نصب نشه یا ویندوز روی این لپتاپ ها خوب جواب نده

برای کارهای دانشگاهی هم مطمئن باشید رم 4 گیگ برای کار شما کافی خواهد بود. ولی اگر می خواین لپ تاپی با قدرت بالا داشته باشید که تا 5-6 سال آینده نیاز به ارتقا نداشته باشید پیشنهاد من برای شما لپتاپ زیر هست که الان نزدیک 2میلیون هست تو بازار بیشتر هزینه کردن اسراف هست چون لپتاپ زیر برای گیم های سنگین هم جوابگو خواهد بود.

Acer Aspire E1-572G-74508G1TMnkk - 15 inch Laptop

کیفیت این برند تا اوجا که من دیدم و کار کردم از asus هم بالاتر بوده و قیمت کمتری داره
    ویرایش توسط InterServer.ir : August 26th, 2015 در ساعت 17:21

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

قطعا مک بوک پرو رو بخرید ... شما رو یک ویندوز مجازی هم میتونید VS , SQL Server و... رو بالا بیارید ... (کاری ک خود من انجام دادم)

بنده یک ویندوز ۸.۱ نصب کردم بهش ۸ گیگ رم اختصاص دادم و مجازی همه پروژه ها و... دانشگاه رو باهاش انجام دادم ، دانشگاه هم ک تموم شد ویندوز رو با دو کلیک remove کردم ...

اما در صورتیکه هدف شما از خرید لپ تاپ اجرای بازی های کامپیوتری هست (منظور حالت فقط Gaming ه ، ک طرف شب و روز میخواد بازی کنه.) ، در این صورت مک بوک پرو رو ب شما پیشنهاد نمیکنم .

کیفیت فوقالعاده بالا ، صفحه نمایش رتینا با دید بی نظیر و ماند گاری فوقالعاده محصولات اپل با هیچ برند دیگه ای قابل مقایسه نیست ، مقایسه اپل و ایسوس مثل مقایسه بنز و پیکان میمونه .

با تشکر ...
    ویرایش توسط OmidX : August 26th, 2015 در ساعت 17:36
    ...Zzzz...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)