..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
عزیز اگر حجم کمتری بخواید با 90% تخفیف در ماه اول قابل ارائه هست .
سری به تایپیک فروش هاست ما بزنید .
http://1o2.ir/offerwh
نیازی نیست که همین اول کار ده گیگ بخرید ؛ هر زمانی خواستید میتونید ارتقا بدید به پلان های بالا تر و هزینه ی اضافی نکنید .
سی پنل هم میتونید بک آپ بگیرید و بک آپ بردارید ؛ حتی میتونید remote ftp هم بدید به سی پنل تا آپلود هم بکنه در ftp سرور مقصد براتون ...
سرور های دایرکت ادمین اکثر لینوکس معمولی هستند ؛ اما اکثر سی پنل هایی که به فروش می رسد کلود لینوکس بوده و قابلیت های خودش از جمله انتخاب ورژن php و ماژول های آن و همچنین کرنل cloudlinux بسیار حرفه ای تر نسبت به سنت او اس معمولی هست ؛ چه سرعت و چه امنیت .
همچنین وب سرور لایت اسپید در دایرکت ادمین استفاده نمیشه بسیار زیاد (کمتر دیده شده استفاده کنند ) ؛ اما سی پنل لایت اسپید داره؛ که سرور ما لایت اسپید هشت هسته ای لایسنس دار ؛ دارد ( نال نیست )
امکانات سی پنل رو نمیشه مقایسه کرد با دایرکت ادمین .
در کل پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده سی پنل رو به طور حرفه ای تست کنید و از سرعت لذت ببرید .
همه اینها را که گفتی الان تو سرویس فعلیم نت افراز تو پنل الماس در اختیارم گذاشته فقط چون سایتم سایت فیلم هست ماه گذشته بهم گیر دادن به خاطر همین میخوام انتقال بدم و مشکلی نه اونها نه من با سرویس نداریم
راستی 5 سال سایتم روی سی پنل بود و یک سال روی دایرکت ادمین هست
گفتم پنل اولویت اخرم هست و مهم کیفیت و اعتبار هست و در شرایط یکسان دایرکت ادمین را انتخاب میکنم
اون همشهری هم که پیام دادن تشکر میکنم اگر ممکنه سایت نمونه هم پیام خصوصی کنید هر چند لایت اسپید و نوع هارد برام مهم هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)