سلام
آقا یا خانم farza4 اینکه شما میگید دقت پایینی داره شما تنظیمات صدا رو در پنجره تنظیمات صدا درست انجام نمیدید نرم افزار طوری طراحی شده که شما حتی در جای شلوغ هم بتونید استفاده کنید در تنظیمات صدا که وارد می شوید بعد از کم و زیاد کردن تنظیمات صدا و پیمودن دو مرحله بعد از آن نرم افزار با توجه به محیطی که در آن هستید تنظیم می شود و در مورد اینکه میگید اول نیازمندی های سیستم رو میگن بعد مشخص میشه که خیلی نیازمندی های توپی میخواد و با توجه به اینکه شما میگید نرم افزار غلط تایپ میکنه به احتمال زیاد می تونه از کارت صداتون باشه و یک احتمالی هم هست که از میکروفن باشه، اون زمانی که بنده نماینده فروش نبودم خودم اوایل شروع به استفاده کردم غلط که تایپ کرد و تماسی که با پشتیبانی داشتم مشخص شد که ظاهرن میکروفن از طریق یو اس بی وصله ولی در اصل وصل نبود و از طریق میکروفن کنار دوربین وب کم صدا میرفته، آیا این مورد را چک کردید؟ آیا با تیم پشتیبانی تماس گرفتید؟ آیا تیم پشتیبانی با نرم افزار team viewer به کامپیوتر شما وصل شدند؟ آیا حضوری برای رفع مشکل مراجعه کردید؟
در مورد میکروفن یو اس بی دار دو نوع میکروفن یو اس بی دار بوده که الان فقط یک میکروفنش عرضه می شود یکی میکروفن آندره آ که 250 هزار تومن بوده و دیگری میکروفنی که 100 هزار تومان است. اگر شما ادعا دارید که پول میکروفن آندره آ را دادید و میکروفن صد تومنی را گرفتید در صورتی که همچین چیزی ممکن نیست ولی اگر مصمم هستید که همچین اتفاقی افتاده با در دست داشتن فیش پرداختی و نوع میکروفنتان می توانید به محل شرکت مراجعه و موضوع را اطلاع دهید و نمایندگی که به شما نرم افزار را فروخته بازخواست کنید اگر گفته هایتان راست باشد.
در مورد نرم افزاری که در تلویزیون تبلیغ میشه خودتون دارید میگید نرم افزار اندرویدی ترجمه، این نرم افزار نویسا کارایی اش ترجمه نیست و اگر چنین نرم افزاری هم می خواهید شرکت عصر گویش پرداز نرم افزار مترجم کامل تر و جامع تر از اونایی که تو تلویزیون تبلیغ میشه داره و ارزونتر.
در مورد کارایی نرم افزار نویسا در آخر باید بگویم که بنده قبل از اینکه نماینده فروش بشوم این نرم افزار را خریداری کردم و استفاده می کردم هیچ مشکلی به غیر از اون قضیه میکروفن نداشت که اونم همون اول برطرف شد. لطفا قبل از پیگیری مشکل یه طرفه به قاضی نروید.