دوستدار کتاببلیان
دوستدار کتاببلیان
دوستدار کتاببلیان
هر چی رو -1 بزنی نامحدودش میکنه
- - - Updated - - -
عزیز دلم اونیکه من گفتم برا ومپ بود نه برای زمپ
xampp رو نصب کردم دیگه...
توی انجمن وب هاستینگ تاک با این همه مدیر هاستینگ!!! کسی نیست بتونه یه بک آپ بازگردانی کنه؟![]()
دوستدار کتاببلیان
اینو از سایت وی بی ایران گزاشته بود برداشتم گذاشتم اینجا
با اموزش افزایش حجم ایمپورت در نرم افزار XAMPP درخدمتتون هستم .
![]()
افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpmyadmin در نرم افزار XAMPP با تغییرات max_allowed_packet و افزایش زمان آپلود در فایل های php.ini و my.ini امکان پذیر است.
با تغییرات در کدهای فایل php.ini و نیز فایل my.ini ( حتما از این ۲ فایل قبل از هر تغییری در آن بک آپ بگیرید ) که مراحل کلی آن بصورت مرحله به مرحله قرار گرفته است. به دلیل آنکه line هر کد در ورژن ApacheFriends XAMPP version 1.7.7 است، طبیعتا در ورژن های جدیدتر احتمال تغییر در شماره خط آن است که بهتر است با Search هر قسمت، اعداد مورد نظرتان را افزایش دهید. راهنمای افزایش حجم ایمپورت SQL زیر برای ورود یک دیتابیس ۱۰۰Mb در نطر گرفته شده است.
برای تغییر در فایل php.ini به مسیر زیر بروید :
کد:
"C:\xampp\php\php.ini"
وبرای تغییر در فایل my.ini به مسیر زیر بروید :
کد:
"C:\xampp\mysql\bin\my.ini"
مرحله یک :
line 129 in \xampp\php\php.ini: max_input_timeمرحله دوم :
line 131 Development Value: 60 (60 seconds) => (changed to) 600
line 132 Production Value: 60 (60 seconds) => (changed to) 600
line 442 in \xampp\php\php.ini: max_execution_time = 30 => (changed to) 300مرحله سوم :
line 449 Development Value: 60 (60 seconds) => (changed to) 600
line 450 Production Value: 60 (60 seconds) => (changed to) 600
line 452 in \xampp\php\php.ini: max_input_time = 60 => (changed to) 600مرحله چهارم :
line 735 in \xampp\php\php.ini: post_max_size = 8M => (changed to) 100Mمرحلخ پنجم :
line 886 in \xampp\php\php.ini: upload_max_filesize = 2M => (changed to) 200Mمرحله ششم :
line 35 in \xampp\mysql\bin\my.ini: max_allowed_packet = 1M => (changed to) 20Mمرحله هفتم :
line 148 in \xampp\mysql\bin\my.ini: max_allowed_packet = 16M => (changed to) 20Mمرحله هشتم :
سپس تغییرات فوق را ذخیره کنید . و apache و MySql را ریست کنید .
![]()
- - - Updated - - -
شما خودتون هم باید کمی همکاری کنید
سرچ بزنید افزایش حجم ایمپورت دیتابیس در زمپ هزار تا لینک میاد همه چیز که نباید کپی پیست کرد سرنخ میدیم خدمتتون باید بگیرید برید جلو
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
طبق آموزش جلو رفتم
موقع آپلود صفحه سفید میشه و بک آپ رو بازگردانی نمیکنه
دوستدار کتاببلیان
اکسترکتش کن و بصورت تکست بریزش توش
یا هم نه همون مقاله که میخواستی یک آی دی داره با نوت پد پیداش کن خلاص/*
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)