-
August 22nd, 2015, 20:01
عضو دائم
نیاز به فردی در انگلستان
با عرض سلام و احترام
شخصی در این انجمن هست که خودش یا دوستانش در انگلستان باشند؟
میخوام با تیم ویور برم توی سیستمشون و یک لاگین به پیپال بکنم و رمز و سوال امنیتی را تغییر بدهم و تمام.
کسی هست از انگلستان؟
آی پی های پروک*سی و رد استیشن را میشناسند و گفتند فقط از اینترنت این کشور باید این مورد صورت پذیرد.
ممنون میشم اگر کمک بکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
August 22nd, 2015 20:01
# ADS
-
August 22nd, 2015, 20:16
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به فردی در انگلستان
سلام
اگرا مايل هستيد مشخصات رو برام ايميل كنيد تا با اينترنت موبايل براتون انجام بدم. متاسفانه چون با آي پي اينترنت خودم با حساب پي پال كار ميكنم و احتمال بروز مشكل هست نميتونم از طريق اينترنت خودم براتون انجام بدم.
موفق باشيد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015, 20:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamedmj
برای حفظ امنیت دو طرف، بهتر نیست HotSpot کنید روی لپتاپ/کامپیوتر تا با تیم ویور وارد بشن؟
متاسفانه personal hotspot روي سيم كارت من فعال نيست
موفق باشيد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015, 21:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با عرض سلام و احترام
شخصی در این انجمن هست که خودش یا دوستانش در انگلستان باشند؟
میخوام با تیم ویور برم توی سیستمشون و یک لاگین به پیپال بکنم و رمز و سوال امنیتی را تغییر بدهم و تمام.
کسی هست از انگلستان؟
آی پی های پروک*سی و رد استیشن را میشناسند و گفتند فقط از اینترنت این کشور باید این مورد صورت پذیرد.
ممنون میشم اگر کمک بکنید
بنظرم پیشنهاد خوبی دادن بهر حال مشکل حل میشه و پیدا کردن کسیکه تو این انجمن باشه و انگلیس هم باشه و خودشم پی پال نداشته باشه و باز در آخر راضی بشه اینکار رو بکنه کمه
بنظرم ایشون پیشنهاد خوبی دادن
-
-
August 22nd, 2015, 21:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
سلام
اگرا مايل هستيد مشخصات رو برام ايميل كنيد تا با اينترنت موبايل براتون انجام بدم. متاسفانه چون با آي پي اينترنت خودم با حساب پي پال كار ميكنم و احتمال بروز مشكل هست نميتونم از طريق اينترنت خودم براتون انجام بدم.
موفق باشيد
سلام مهندس
کی بهتر از شما؟
برایتان پیام خصوصی کردم چک بکنید.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-