سلام من میخوام یه سایت وردپرس انگلیسی زبان بزنم. برای سایت با بازدیدکننده خارجی خرید هاست از سایت های ایرانی یا خارجی فرقی میکنه؟ و برای اول کار چه هاستی و از کجا بگیرم خوبه؟
سلام من میخوام یه سایت وردپرس انگلیسی زبان بزنم. برای سایت با بازدیدکننده خارجی خرید هاست از سایت های ایرانی یا خارجی فرقی میکنه؟ و برای اول کار چه هاستی و از کجا بگیرم خوبه؟
درود گرامی ،
پیشنهاد میشود از هاست خارج از کشور استفاده کنید که هزینه ها بیشتر نباشه!
درصورت نیاز میتونیم میزبانی سایتتون رو برعهده بگیریم گرامی
http://wnovin.com/
اطلاعات تکمیلی رو میتونید از بخش پشتیبانی آنلاین جویا باشید!
درود
اگر مخاطبان شما اکثرا از کشور های خارجی هستند بهتر هست که هاست رو از یک سرور خارجی تهیه کنید.(البته اگر هاست رو از سرور ایرانی هم بگیرید ممکنه، اما برای مخاطبان خارجی شما سرعت لود مقداری بیشتر خواهد بود)
اگر میخواین با شرکت های خارجی کار کنید که با کاربران ایرانی مشکل دارند بحث متفاوت میشه و حتما باید از سرور و دامنه خارجی استفاده کنید(دامنه دات آی آر استفاده نکنید)
موفق باشید
با سلام
هاست مخصوص وردپرس وجود ندارد و هاستی که مناسب باشد همه نوع اسکریپتی با سرعت بالا جواب میده
پیشنهاد میکنم اگر کاربراتون توی ایران هستن از هاست ایران استفاده بفرمایید و و اگر خارج از هاست خارج !
گفتم هاست ایران چون برای هموطنان عزیز سرعت بارگزاری بیشتری داره
البته بعضی از هاست های خارج که درست و صحیح کانفیگ شده باشن حتی از هاست های ایران هم سرعتشون بیشتره
امیداوارم که تو انتخاب هاست برای سایتتون موفق باشید!
درود
به نظرم از دیتاسنتر آلمان تهیه کنید.سی پنل پیشنهاد میشه
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
درود
با توجه به اینکه کاربران شما اغلب خارج از ایران می باشند سرور میزبانیتون نیز می بایست در خارج از ایران باشه
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
اگر برای خارج میخواید به مخاطبانتون دقت کنید گوگل در زبان های جا افتاده بر اساس موقعیت سرچ کننده سایت رو نشون میده مثلا اگر برای امریکایی هست حتما سرور از امریکا بگیرید.
اگر میخواید از سرویس دهنده های ایرانی بگیرید که بگیرید و اگر قصد خرید مستقیم رو دارید و میتونید از پس پشتیبانیش در بیاید هاست گیتور رو پیشنهاد میدم
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام.دوست عزیز چون تازه میخواید سایت رو افتتاح کنید خیلی وسواس به خرج ندید.یه هاست معمولی از یه شرکت معتبر(نه از اونایی که 10برابر معمول پول می گیرن)بگیرید و کارتون رو شروع کنید
با سلام
اگر بازدید کننده خارجی دارید از سرور های خارجی استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)