درود
این نظرات شخصی منه و شاید هیچ پایه و اساس علمی نداشته باشه ...
من 4 سال در این انجمن و چندین سال دیگه هم در انجمن های مشابه فعالیت داشتم به هیچ عنوان نمیشه قیمت گذاری ثابتی کرد و هیچوقتهم همچین اتفاقی نمیوفته نمیشه پفک نمکی مینو و پفک نمکی چیتوز یک قیمت باشه ...
هرکسی بازار و قیمت خودشو داره و تنها مشتریه که مشخص میکنه از کی بخره حالا با هر قیمتی و از اونجای که 90% افراد این انجمن دنبال خرید ارزان قیمت هستن هیچوقت هاست 5گیگ سالیانه 150 هزارتومان به فروش نخواهد رفت ولی شرکت ایران هاست با همین مشخصات با 700 هزارتومان سالیانه بفروش میرسونه و مشتری هم داره !
کدوم یک از این شرکت های معتبر که وجود داره در این انجمن افر 5000 تومانی دادند؟ اصلا یک شرکت معتبر برای یک کار فرعی 100 هزار تومان دستمزد دریافت میکنن دیگه برای خدمات اصلی هیچوقت 5000 تومان افر نمیدهند یا مشابه ...
نت افزار ,هاست دی ال, ایران هاست ,هاست ایران,....
من خودم به شخصه اگر به عنوان مشتری نگاه کنیم هیچ وقت از این انجمن هاست خریداری نمی کنم ....
مسئله دوم :
کاربران اینترنت بسیار زیاد تر از گذشته شده اند ....
ولی درصد زیادی از این کاربران به سمت دیوایس های دیگه رفتن درصد کامپیوتر کم شده ولی نه صنعت هاستینگ نه وبسایت از بین نخواهد رفت .... همه هم گام تغیراتی صورت خواهد گرفت همین طور که بحث رسپونسیو اومد بحث ای دیگه هم میاد ...