نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: آیا میدانید هاستینگ ها در حال نابودی هستند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

پیش فرض پاسخ : آیا میدانید هاستینگ ها در حال نابودی هستند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
    بله اگر همکاران یاری کنن یه قیمت واحد ایجاد کنند برای تمامی سرویس ها و بشه جلوگیری کرد از هاستینگ های تابستاته واقعا هم بسود مشتری هست هم بصورت هاستینگ
    دقیقا .
    الان که دارم با خودم فکر میکنم بنظرم طی همین 6 ماهه گذشته تمامی هاستینگ ها به این نتیجه رسیدند که شرایط خیلی بدی بر هاستینگ ها حکم فرما شده . (با توجه به اینکه اکثر افراد تاپیک هایی در این خصوص در همین فروم ایجاد کرده اند .)
    و قطعا هم همه ی همکاران این موضوع رو قبول دارند که با قیمت واحد روی تمام سرویس ها میشه موضوع رو برطرف کرد و سود رو برگردوند .

خب ، اگر صنف خاصی وجود نداره باید خودمون تلاش کنیم و هماهنگ بشیم تا مشکلات مربوطه برطرف بشه (وگرنه بفکر دولت نمیشه بود و نمیشه دست روی دست گذاشت تا یکی بیاد فکری به حال هاستینگ در ایران کنه .) (خدا رو چه دیدید شاید روزی هم دولت همت کرد و صنفی برای هاستینگ ها ایجاد شد / قطعا اگر هاستینگ ها درست پیش بروند همین اتفاق خواهد افتاد .)

اگر قیمت گذاری های سرویس ها درست باشه دیگه دست اون سری از دوستانی هم که تابستانه کار میکنند از هاستینگ کوتاه تر خواهد شد .

به هر حال هنوز هم دیر نشده (من مطمئن هستم که همهی دستان 100 درصد از اینکه با بی نظمی در حال تک روی هستند پیشیمونند )

(فکر کنم 1 سال پیش در این رایطه تاپیکی همینجا ایجاد کرده بودم که دوستان نظراتی قراردادند که نمیشه و فلان ... / دوستان عزیز : به حرف که نیست . اگر بخواهیم میشه ، چرا نشه ؟ ! )

--
    الان دقیقا شرایط هاستینگ به اینصورته :
    شما بعنوان مثال هاست میخواین بفروشین ، روی سایت قیمت زدید سالانه 30 تومان / مشتری میاد میگه من میخوام 10 تومان بدم برای سالانه / هاستینگک هم با خودش میگه خوب چه میشه کرد حداقل همین یک مشتری هم از هیچی بهتره .

------
    دوستان عزیز واقعا اینطور نیست که برخی تصور میکنند (فکر میکنید هزینه بالا باشه یعنی دیگه کسی نمیاد از شما سرویس بگیره ؟ یا هزینه ها در هاستینگ ها ثابت بشه یعنی کسی سمت شما نمیاد ؟ خیر اینطور نیست .)
    -------
    ----------------------

چرا یک گردهمایی یا همون جلسه نمیزارید در خصوص این موضوع حضورا صحبت بشه ؟ کاری نداره یک روز وقت بزارید یک جایی یا یکی از دوستان در یک شرکتی جمع بشیم و صحبت هایی انجام بشه و هماهنگ شد کم کم . کاری نداره . خواستن توانستن است . (در روز اینهمه کار بیهوده در حال انجام است ، کمی هم روی کار های مفید و در جهت پیشرفت کسب و کار خودمون قدم برداریم . قطعا به نفع خواهد بود .)

فقط یک جمله :
    درست شدن این اوضاع تنها و تنها به خودمون بستگی داره / ما درست پیش بریم قطعا برد از آن ما خواهد بود . در غیر اینصورت هر روز اوضاع هاستینگ در ایران بدتر و بدتر خواهد شد .

2. تعداد تشکر ها ازhamra به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)