دوست عزیز میتونید از دیتاسنتر هتزنر سرور تهیه کنید و پیشنهاد میکنم حتما با واسطه خریداری کنید چون شما تجربه کافی برای خرید مستقیم رو ندارین.
در صورت تمایل با ایدی یاهو بنده تماس بگیرید تا بیشتر راهنماییتون کنم
ایدی : tera.server
دوست عزیز میتونید از دیتاسنتر هتزنر سرور تهیه کنید و پیشنهاد میکنم حتما با واسطه خریداری کنید چون شما تجربه کافی برای خرید مستقیم رو ندارین.
در صورت تمایل با ایدی یاهو بنده تماس بگیرید تا بیشتر راهنماییتون کنم
ایدی : tera.server
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
خرید بدون واسطه مستلزم داشتن چند مورد هست
1- سطح زیان بالا برای ارتباط راحت
2- مدارک رسمی مثل پاسپورت، آدرس، قبض و تلفن خارج از ایران
3- حساب و کردیت کارت از بانک خارجی
4- دانش فنی برای نصب و راه اندازی سیستم عامل و انجام تنظیمات اولیه
6- ارتباط با صرافی برای شارژ حساب بانکی با سورس معتبر جهت تمدیدهای ماهانه
7- اطلاع ار قوانین هر دیتاسنتر و آشنا بودن با روالی کاری
خوب فکر نکنم مورد دیگری باقی مانده باشد
هر موقع تمام این موارد را آماده کردید می توانید مستقیم و بدون هیچ واسطه ای از دیتاسنترهای خارجی سرویس بگیرید
گاهی خرید از واسطه میتونه ارزون تر تموم شه پس همیشه بد نیست
-
این که هنوز تصمیمی درمورد دیتاسنتری که میخوایدد ازش خرید کنید ندارین ممکن هست مشکل ساز بشه
دیتاسنتر های مختلف در برخورد با مشکلات احتمالی یکسان نیستن باید تمامی قوانین رو بدونید
باقی نکات هم دوستان گفتن
بهتره که بازم برای مدتی با واسطه کار کنید و یکم تجربه بیشتری بدست بیارن از نصب و راه اندازی و مجازی ساز ها تا ترابل شاتینگ و ....
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم ابتدا برای شروع سرور مجازی خرید کنید و سپس اگر دیدید خوب بود یک سرور اختصاصی تهیه نمایید.
سلام دوست عزیز
اول باید بگم که به نظر من همون واسطه ای بگیرید بهتر هست
اما برای خرید از خود دیتاسنتر نیاز به اسکن پاسپورت و ... داره که باید بفرستید دیتاسنتر مربوطه و تایید بکنن
پس به دردسر هاش نمی ارزه ، اما اگر قصدتون جدی هست از یکی از همکاران که تهیه کردن راهنمایی بگیرید
دیتاسنتر هتزنر آلمان الان حرف اول رو میزنه بعد رداستیشن انگلستان که قسمت نسبتا بالا تری داره اما عالیه و سپس او وی اچ فرانسه
برای پرداخت سایت هایی هستن که این کارو با دریافت کارمزد انجام میدن که بنده خیلی جست و جو کردم و تونستم سایت خوبی رو پیدا کنم که پایین ترین نرخ کارمزد رو میگیره
سایت تهران پی ... گوگل سرچ بفرمایین میاره
راجب ستاپ سرور هم بعضی از محصولات دیتاسنتر ها همراه با ستاپ و نصب اولیه هست که توی توضیحاتشون هست و بعضی ها نیستن که اگر سروری رو مد نظر دارید که ستاپ اولیه نداره بدین این دوستان که
کارشون مدیریت سرور هست براتون انجام بدن
در هر صورت امیدوارم که موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)